VEČERA ZA 5

Moniku je Mihael koštao maksimalnih bodova, evo i zašto

Foto: RTL
1/7
19.09.2024.
u 19:00

Za svoju večeru dobila je 39 bodova! Svi su joj udijelili desetke, a jedino je Mihael dao domaćici devetku. "Sve je bilo ok, samo da je bilo malo pečenije meso...", objasnio je Mihael svoju ocjenu.

Umirovljenica Manda Monika Mikala ugostila je protukandidate u svom domu u Požegi. Za svoju večeru dobila je 39 bodova! Svi su joj udijelili desetke, a jedino je Mihael dao domaćici devetku. "Sve je bilo ok, samo da je bilo malo pečenije meso...", objasnio je Mihael svoju ocjenu.

Pripravu večere Monika je započela glavnim jelom - rolanim rebrima s kobasicom. 'Sočno i šareno' zaintrigiralo je goste. "To može biti povrće ili umak od paprike", ocijenio je Karlo o šarenom dijelu naziva glavnog jela. "To mogu biti kobasice unutra", dodao je Mihael. Uz punjena rolana rebra, Monika je odlučila poslužiti i više vrsta povrća. Iduće čega se Monika prihvatila bili su 'Bosansko-slavonski specijalitet' za predjelo. "Šunka i slanina bi trebali biti predjelo", komentirao je Mihael. Naresci, punjena kuhana jaja i krumpiruša - Monika je spravila ukusno predjelo, a za kraj se prihvatila deserta. 'Ledena čarolija' spravljena je za kraj kao desert.

Monika je nakon priprave večere ekipu dočekala uz aperitiv - višnjevac, orahovac i domaću rakiju. "Bila je opuštena", komentirala je Snežana o domaćici. Uskoro je Karlo natočio ekipi na Monikinu zamolbu. "Na aperitivu sam pila višnjevac, bio je baš jako fin", komentirala je piće Matea, a složio se s pohvalama i Mihael.

VEZANI ČLANCI:

Potom je uslijedilo predjelo 'Bosansko-slavonski specijaliteti'. "Uz pitu su bila punjena jaja, bilo je baš fino, i suhomesnati proizvodi, sve se lijepo uklapalo", komentirala je Matea. 'Sočno i šareno' stiglo je pred ekipu kao ukusno glavno jelo. "Okus glavnog jela je bio odličan, imala je koricu svinjetina izvana, super", jasan je bio Karlo. "Mrkva i paprika su dobro odgovarale, kobasica da, jedino što bih još malo zapekao i to je to", zaključio je, pak, Mihael.

GALERIJA Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

1/19

Desert se svidio ekipi, Snežani je nedostajalo slatkoće, no pohvala nije nedostajalo. Domaćica je za kraj ekipu iznenadila sviračima, a atmosfera je došla do usijanja! Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO Vruća fotka! Nives Celzijus pratiteljima ubrzala puls: Pozirala na brodu, badić jedva zadržavao njene obline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije