Životne lekcije

Angelina i Brad djeci ne daju u školu jer to više nije u modi

Foto: Pixsell
Angelina i Brad djeci ne daju u školu jer to više nije u modi
03.06.2011.
u 21:52
- Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige - rekla je Angie. Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje
Pogledaj originalni članak

- Školski sustav je zastario. NIje prilagođen sustavu u kojem živimo. Naša djeca zbog toga neće niti ići u školu - kazala je Angelina Jolie britanskom The Independentu.

Umjesto u klupe s knjigama u ruci, ona i njezin partner Brad Pitt djecu "vuku" za sobom gdje god pođu. Sigurni su da tako nauče puno više nego što bi naučili od učiteljice.

Devetogodišnji Maddox, sedmogodišnji Pax, šestogodišnja Zahara, petogodišnja Shiloh te dvogodišnjaci Knox i Vivienne polaznici su "životne" škole, a ponekad im roditelji priušte i prave predavače.

- Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige -  rekla je Angie.Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje, koje će dali su naslutiti, upriličiti ubrzo.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BO
bomba
04:42 04.06.2011.

Evo kako se od djece naprave budući glupani. Država im dozvolila posvajanje a oniza uzvrat djeci neće da osiguraju školovanje. Što će djeca raditi kad odrastu bit će kao mama i tata slavni ali neće znati prebrojati novac. Škola nije samo učenje već utiče na djecu kako da se ponašaju u društvu i kako se treba izboriti za svoj status izvan kuće. Djeca će biti veliki glupani jer su to njihovi moderni roditelji tako htjeli. Žalosno otmite im djecu.

Avatar kelt
kelt
11:03 04.06.2011.

@ZKaquila To je bilo u prošlosti kad nije bilo formalnog obrazovanja već su se školovali samo bogati i plemstvo.

ZK
ZKaquila
11:01 04.06.2011.

Bomba, nisi shvatio(la) poantu. Neće oni biti neobrazovani. Pa u prošlosti su najobrazovaniji bili oni koji nisu imali formalno obrazovanje nego guvernante, privatne učitelje i sl. Problem za mase je što nema lovu, ali oni imaju i mogu postići bolje obrazovanje! Školski sustavi danas su u velikoj mjeri zaglupljujući i stvaraju mediokritete!