BUGA MARIJA ŠIMIĆ

Naša glumica o borbi s poremećajem tijekom trudnoće: 'Tražila sam pomoć na razne načine'

Zagreb: Ravnateljica Male scene, Buga Marija Šimić
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/9
20.09.2024.
u 18:27

Imam divnog muža koji razumije s kim ima posla i puno sam naučila otkad sam dobila dijagnozu, tako da su neke stvari lakše, kazala je Buga Marija Šimić Milošev, koja sa suprugom Matejom radi na predstavi 'Gita i skriveni svijet'

Opera za djecu ''Gita i skriveni svijet'' govori o osjećajima s kojima se i najmlađi susreću, no nisu im baš najdraži - strah, tuga i ljutnja. Jedna od glumica u operi je i Buga Marija Šimić Milošev, čiji je suprug Matej Milošev osmislio predstavu. 

- Mislim da se opera savršeno uklopila, ja kažem da je opera najbliža djeci jer upravo taj krik... Djeca prvo što naprave je da vrisnu. Ja kažem da je opera umjetnički krik. Kad im se prezentira na ovaj način, da nije edukativno na način 'evo, ovo je opera', nego jednostavno oni to odmah prihvate 'aha, ovo je dio predstave, ova teta pjeva' i njima je to najnormalnija stvar na svijetu, kazala je Buga za InMagazin, i otkrila kako joj je raditi sa suprugom. 

- Baš uživam raditi s njim i jako je uzbudljivo. Nekad bude 'OK, sad moramo profesionalno', ali je zapravo jako zabavno i mislim da smo dobar tim. On je bio izvan sebe kad je prvi put došao gledati... Meni je lakše jer sam gradila predstavu, on je zadnji put predstavu vidio na papiru i sad je ukoračio u ovo sve što smo napravili i bio je potpuno izvan sebe, tako da mislim da je zadovoljan! Nek' proba reći da nije, kazala je glumica koja je u sedmom mjesecu trudnoće. 

GALERIJA: Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

Zagreb: Ravnateljica Male scene, Buga Marija Šimić
1/19

- Baš imam sreće! Meni je stvarno trudnoća školska i jako mi je lijepo. Ako je ovako biti trudan, što se mene tiče, može još. Mogu samo pokucati o drvo i reći hvala svemiru da imam tako prekrasno iskustvo stvarno. Ime imamo odavno. Ime je bilo prije nego što je dijete postojalo. Ime smo riješili, tu uopće nije bilo razgovora, ali jako smo opušteni. Ja sam više štreber tip, pa idem na edukacije, čitam knjige. Više se knjige kupuju o svemu i svačemu, dojenju, porodu, roditeljstvu... Stalno mužu kažem: 'Vidjela sam jednu edukaciju na temu...' onda on: 'Dobro, i to ćemo!, kazala je kći glumaca Ivice Šimića i Vitomire Lončar. 

VEZANI ČLANCI: 

Javnosti je dobro poznata Bugina borba s ADHD-om. Taj poremećaj karakterizira nemogućnost održavanja usmjerene pozornosti, impulzivnost i hiperaktivnost. U trudnoći se katkad zna i pogoršati, no nju je to zaobišlo.

- Imam divnog muža koji razumije s kim ima posla i puno sam naučila otkad sam dobila dijagnozu, tako da su neke stvari lakše. Tražila sam pomoć na razne načine, od delegiranja u poslu do organizacije kuće i slično. To je bio moj odabir da ne uzimam lijekove, ali imam sreću da radim posao kakav radim i da moj ADHD može biti jako pozitivna i korisna stvar u cijeloj toj priči, rekla je Buga.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije