holivudska idila

Angelina i Brad na premijeri filma "The Tourist" u New Yorku

Foto: pixsell
angelian jolie
Foto: pixsell
angelina jolie
Foto: pixsell
angelina jolie
Foto: pixsell
angelina jolie
Foto: pixsell
angelina jolie
Foto: pixsell
angelian jolie
07.12.2010.
u 08:42
Zaljubljeni par očito prolazi kroz vrlo pozitivno razdoblje jer, kao i na pariškoj premijeri, nisu skidali osmijeh s lica čvrsto se držeći za ruke
Pogledaj originalni članak

Iako Angelina Jolie uvijek blista na filmskim premijerama, na jučerašnjoj premijeri filma "The Tourist" u New Yorku izgledala je poput Snježne kraljice u bijeloj haljini od vune. Brad ju je cijelo vrijeme čvrsto držao u zagrljaju. Par koji je nerijetko punio novinske stupce zbog svađa i razmirica očito prolazi kroz vrlo pozitivno ljubavno razdoblje jer sinoć nisu skidali osmijeh s lica, a ispunili su i želje svojim obožavateljima ispred Ziegfield teatra i podijelili bezbroj autograma.

Johnny Depp pojavio se bez svoje bolje polovice Vanesse Paradis koja ga rijetko prati na filmskim premijerama.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.