Paklene vrućine

Angelina je cijelo ljeto provela u zimskoj odjeći, prijatelji otkrili razlog

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters
Angelina Jolie
29.08.2017.
u 15:26
Glumica je izgubila mnogo kilograma i često je kritiziraju zbog toga i zato je cijelo ljeto nosila džempere i majice dugih rukava kako nitko ne bi vidio njene mršave ruke.
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie ovo je ljeto koristila samo svoju zimsku odjeću.

Iako su temperature bile paklene, glumica se u javnosti uvijek pojavljivala u džemperima i majicama dugih rukava. 

Njoj bliski prijatelji otkrivaju kako glumica tako želi izbjeći komentare na račun svoga izgleda. Naime, otkako je počela brakorazvodna parnica između nje i Brada Pitta, glumica je izgubila mnogo kilograma i izgleda anoreksično pa zato nosi duge rukave i tijekom ljeta kako se ne bi vidjele njene mršave ruke. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
18:44 29.08.2017.

Relativno. "Izgubila je puno kilograma", znači imala je 41, a sada ima npr. 37. što je 4 kg. Za nju je to mnogo, ali zato, ja u cugu smažem lubenicu od 7 kila.

ŽE
željenoKorisničkoIme
16:42 29.08.2017.

Izgleda ko smrt!!!!

ST
Stipan
20:00 29.08.2017.

Poludila.