MADDOX

Angelina Jolie morat će vratiti posvojenog sina jer nije siroče

30.12.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie ovih dana prolazi najteže dane, i to zbog dvoipolgodišnjega posvojenog kambodžanskog dječačića Maddoxa, bez kojega bi, prema svemu sudeći, mogla ostati.

Sud je, naime, utvrdio da procedura Maddoxova posvajanja nije legalna jer dječačić nije siroče, nego ga je njegova biološka majka prodala kako bi preživjela.

FBI je već zatvorio agenciju za posvajanje "Seattle International Adoptions Inc", posrednika preko kojega je 28-godišnja Angelina došla do Maddoxa, i to pošto je njezin vlasnik Lynn Devin priznao "pogrešku" u procesu. Angelina, koja se u međuvremenu nevjerojatno vezala za dijete i djelomično zbog njega razorila brak s drugim suprugom Billyjem Bobom Thortonom, ne želi niti čuti za priče o oduzimanju Maddoxa.

- Nikada se neću odreći svoga malog sina! Dala sam mu dom i svu svoju ljubav. On je moj! - odlučna je Angelina, koju je njezin bivši Billy Bob još prije rastave upozoravao na neriješenu situaciju s Maddoxovim roditeljima te da bi se mogla vezati za dijete i na kraju zbog sudskih zavrzlama bez njega ostati. Ona je to tada shvaćala neprijateljski te kao njegovu nezainteresiranost za roditeljstvo.

- Upravo je njegova zabrinutost kumovala rastavi od Angeline. On ju je upozoravao, no ona nije željela slušati. Sada joj se neposlušnost, očito, vraća - tvrde njihovi bliski poznanici.

SIlvija KUKAVICA

Pogledajte na vecernji.hr