"Rat" u obitelji

Angelina ljutita jer Bradova majka ne podržava istospolne brakove

Foto: Profimedia
Angelina ljutita jer Bradova majka ne podržava istospolne brakove
12.07.2012.
u 11:28
Navodno je lijepa glumica odlučna da promijeni mišljenje majke svog partnera iako Brad o svemu samo šuti
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Jane Pitt, majka Brada Pitta, objavila pismo u kojem je izrekla svoje protivljenje istospolnim brakovima, Angelina Jolie se uznemirila.

– Jane nikada nije razgovarala s Angelinom o politici jer je znala da bi to moglo stvoriti probleme među njima. Željela je imati dobar odnos s majkom svoje unučadi i nikada nije pomišljala da bi pismo moglo stvoriti toliko problema – otkrio je izvor.

Navodno je lijepa glumica odlučna da promijeni mišljenje majke svog partnera iako Brad o svemu samo šuti.

– Angelina je rekla Bradu da mora educirati svoju majku, ali on je previše mamin sin da bi takvo što učinio. Ako on to ne učini, Angelina će uzeti stvari u svoje ruke i objasniti Jane da ne može pisati pisma u kojima se protivi onome što njezin sin podupire – rekao je izvor.

Angelina i Brad nerijetko su izjavljivali da se neće oženiti sve dok i homoseksualci ne dobiju ista prava. Očito je da njegova majka to smatra glupostima.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PP
pp
14:56 12.07.2012.

zašto se ne može napisati da je neko glup? To je osobno mišljenje o ovim a evo zvjezdica ****** jer to oni i jesu. Ako ćemo se pretvarati da gov*o nije gov*o iako nam smrdi pred nosom to onda nije pristojnost nego poremećenost. Stvari treba nazivati onakivima kakve jesu.

CR
crnaguja1950
15:48 12.07.2012.

ponekad je pametnije slušati mamu a ne ko angelina i taj njen pavijan mlatit gluposti bez veze.

DR
drznedaj
12:02 12.07.2012.

Eto ti primjer tolerancije tih tzv. tolerantih, liberalnih ljudi Ako nkojim slucajem nisi istog misljenja ljutit ce se i pokusat promjenit tvoje misljenje. I baravno paradirat ce po ulicama kako nemaju prava i kako je cijeli svijet protiv njih i kako su svi netolerantni.