'ŽIVOT NA VAGI'

Antonija i Ivica prvi put sudjeluju u izazovu s ostatkom tima: 'Nema više zafrkancije'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
23.10.2024.
u 12:01
Počeo je osmi ciklus u 'Životu na vagi', plavci više nemaju imunitet i ako u ovom tjednu svi natjecatelji skinu 35 kilograma, odnosno, svaki tim u prosjeku po 3,8 kilograma - nitko neće napustiti show!
Pogledaj originalni članak

„Drago mi je što mi se skinuo imunitet, a tebi?“ zanimalo je Antoniju razmišlja li njezin partner poput nje. „Prezadovoljan sam. Sad ćemo se dati malo više, malo više trenirati, nema više zafrkancije“, rekao je Ivica koji je kao i njegova partnerica bio iznenađen što je Mateo ispao jer su ga vidjeli u finalu. „Nadam se da ćemo uspjeti riješiti zadatak koji je pred nama da ne moramo izbacivati jer je svako izbacivanje sve teže“, dodao je Ivica

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

Foto: RTL

„Ovo mi je najteži dan u 'Životu na vagi', ali u jednu ruku mi je drago što idem svojoj ženi i djeci“, pričao je Mateo kroz suze. Davorka je također bila jako tužna što je opet sama i što je njezin cimer otišao kući, a Alina zaključila: „Moramo početi biti ozbiljni.“ Nina je donijela još jednu važnu odluku, a natjecatelji će sudjelovati u izazovu u kojem mogu smanjiti ukupan broj kilograma koji trebaju ostvariti ovaj tjedan. Hoće li u natjecateljima oživjeti timski duh - ne propustite pogledati od 21.15 na RTL-u ili već sad na platformi Voyo! 

VIDEO obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.