'VEČERA ZA 5'

'Sir iz mišine… Što je mišina?': Andrea predstavila sastojke pa zbunila Anastaziju i Marka

Foto: RTL
1/3
23.10.2024.
u 11:55

Andrea Čerkez sa zagrebačke Kustošije ugostit će ekipu trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'.

Domaćica je po zanimanju kozmetičarka. Velika strast i hobi su joj kuhanje, pisanje pjesama te trčanje. U emisiju se prijavila na nagovor svog sina. Ljubiteljica je talijanske kuhinje. "Dolazim iz Širokog Brijega, u Zagrebu živim sa suprugom i dva sina. Vesela sam, komunikativna, imam i svojih mana poput tvrdoglavosti. Druželjubiva sam. U životu mi je najbitnije zdravlje, prošla sam kroz jedan pakao i zbog toga mi je važno zdravlje. Posebnih ciljeva nemam, bitno mi je da sam tu sa svojim sinovima i suprugom", otkrila je Andrea o sebi. "U slobodno vrijeme znam odvajati vrijeme za pisanje svoje knjige. To me opušta, tu uzmem svakog dana dva, tri sata", dodala je i otkrila da ju je za prijavu na 'Večeru za 5' nagovorio sin. 

1/9

Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

Foto: RTL

Svoju večeru Andrea je odlučila spraviti od sira od mišine, pršuta, čvaraka, teletine, meda, gorgonzole i naranče. "Sir iz mišine... Što je mišina? To je livanjski sir", komentirali su Anastazija i Marko. "Obožavam čvarke, to mi je... odrasla sam na čvarcima", dodala je Silvija. "Nadam se da će biti u desertu naranča, tome se veselim", zaključila je Lara. 

Tko će se iskazati kao najbolja kuharica ili kuhar zagrebačkog tjedna 'Večere za 5' – pratite na RTL-u od ponedjeljka do petka od 17.50! Epizode su dostupne i dan ranije na platformi Voyo.

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije