tiktokerica

Baku Lynn (74) prati 14 milijuna ljudi, a ona je pokazala kako peče kolač s hrvatskom zastavom i imitira Brunu Petkovića

Foto: TikTok screenshot
Foto: TikTok screenshot
Foto: TikTok screenshot
Foto: TikTok screenshot
Foto: TikTok screenshot
Foto: TikTok screenshot
13.12.2022.
u 16:30
TikTokerica Lynn Davis proslavila se sa svojim kulinarskim vještinama, a sada je pripremila kolačić s hrvatskom zastavom.
Pogledaj originalni članak

TikTokerica Lynn Davis (74) postala je popularna na ovoj društvenoj mreži kada je počela pokazivati svoje kulinarske vještine.  Svojim kulinarskim videima prikupila je više od 14 milijuna pratitelja, a s početkom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru krenula je snimati kako priprema kolačiće s motivima zastava država koje sudjeluju na Prvenstvu. Posljednji video odnosio se na Hrvatsku.

Na početku videa Lynn je samostalno napravila hrvatski dres tako što je uzela crveni marker i nacrtala kockice i napisala broj 16 na čistoj bijeloj majici.

- Idemo - uzviknula je na početku videa, dok je u pozadini svirala pjesma Željka Bebeka 'Kupit ću nam sat'. Lynn je imala još jedno zanimljivo iznenađenje za svoje obožavatelje iz Hrvatske. U svojem dresu odlučila je odglumiti gol Brune Petkovića, s kojim je hrvatska izjednačila rezultat s Brazilom u posljednjoj utakmici. Tiktokerica se zatrčala prema golu, zabila ga, a potom skinula majicu, baš kao i Bruno.

@cookingwithlynja

Team Croatia Cookie 🍪🇭🇷

♬ original sound - Lynja

Na kraju videa pokazala je kako je dekorirala kolačić. Naime, Lynn je pokazala kako priprema tijesto, a nakon što se ispeklo ona je bojama naše zastave ukrasila površinu te dodala grb. Istaknula je kako joj je sredina kolačića ispala mao apstraktno, a zatim ga probala.

- Ukusno! – zaključila je na kraju videa koji je pogledalo više od milijun ljudi. Inače, Lynn je prije kolačića s našom zastavom napravila i onaj s zastavom Maroka, Engleske, Francuske i drugih zemalja.

VIDEO Tko je Vanja Modrić? Luka je suprugu upoznao dok je radila u Mamićevoj agenciji

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.