BEOGRADSKI PJEVAČ

Saša Matić zbog vatrenih odgodio koncert u Spaladium Areni: 'Dao Bog da Hrvatska osvoji finale'

Saša Matić
Foto: Promo
1/8
13.12.2022.
u 12:24

'S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspjeh svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umjesto 18. prosinca, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. prosinca u Spaladium areni', objasnio je za Extra FM Saša Matić.

Zbog nogometne euforije odgađa se 2. večer Extra koncerta godine Saše Matića – Dva života u splitskoj Spaladium areni, iza kojega stoji Extra FM. Razloge odgode objasnio je sam pjevač poznat, između ostalog, i po tome što je pjevao na svadbama nekih hrvatskih reprezentativaca.

Prva večer Extra koncerta godine održat će se prema planu ove subote, 17. prosinca, a druga se odgađa s 18. na 29. prosinca. Tim povodom oglasio se i pjevač koji u Splitu prodajom ulaznica ruši rekorde.

'S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspjeh svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umjesto 18. prosinca, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. prosinca u Spaladium areni', objasnio je za Extra FM Saša Matić. Finale će pratiti u Splitu.

'Bit ću s vama i uz vas tog 18. prosinca. Dao Bog da Hrvatska osvoji finale pa da svi zajedno to proslavimo onako kako treba', poručio je. Osvrnuo se i na današnji sraz Hrvatske i Argentine, a otkrio je i tajnu posebne veze s hrvatskim reprezentativcima.

'Iskreno se radujem pobjedi Hrvatske. Smatram da sam u Hrvatskoj uvijek dobrodošao i da sam tu na svom terenu, a razlog više je što sam praktički mnogima iz reprezentacije svirao i na svadbi. Ja sam svirao i Livakoviću. Stvarno bih volio da pobijedite Argentinu, da se plasirate u finale i osvojite Svjetsko prvenstvo.'

Ispričao je i što priprema za svoju prvu večer Extra koncerta godine – Dva života u splitskoj Areni koja će se održati ove subote, 17. prosinca.

'Bit će malo drugačije nego u Zagrebu, ali o tom potom. Moramo još posložiti repertoar do kraja. Svakako će biti dobra energija i dobra svirka. Obećavam vam provod kakav je bio u Zagrebu, a pokušat ćemo da bude i još bolji.'

Kupljene ulaznice za 18. prosinca vrijede i za 29. prosinca. Onima kojima novi termin ne odgovara bit će vraćen novac, a povrat je moguć od danas do 23.12. S druge, pak, strane, svi kojima 29. prosinca bolje odgovara još stignu nabaviti svoju kartu putem sustava Adriaticket.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu


 
Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Ana 1950
Ana 1950
13:35 13.12.2022.

Saša Matić odgodio koncert, nacionalne manjine su u šoku, dok je autohtono stanovništvo sretno.

ST
Stipan
13:46 13.12.2022.

Koji normalan naš Čovik sluša ovu deranje od Tzv. Muzike. Kao kao povučeš mačka za rep.

SK
Skegro
14:00 13.12.2022.

Ne zanima me , nije ovo Yuga... Zanima me sta pametne zemlje on nama pisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije