voditeljica

Barbara Kolar pokazala kako je uživala na izletu bez šminke: 'Dobar vikend'

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot
10.07.2023.
u 21:55
Barbara je podijelila fotografije na kojima je pozirala u bijeloj haljini s crnim detaljima. Ležernu kombinaciju upotpunila je crnom mašnom i sandalama s remenčićima, a isticao se i njezin prirodan izgled bez šminke.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (53) protekli je vikend provela na izletu i to u unutrašnjosti Hrvatske, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Barbara je podijelila fotografije na kojima je pozirala u bijeloj haljini s crnim detaljima. Ležernu kombinaciju upotpunila je crnom mašnom i sandalama s remenčićima, a isticao se i njezin prirodan izgled bez šminke. Moglo se vidjeti kako je voditeljica uživala i opuštala se.

- Na izletu u Podravini. Nadam se da je i vama dobar vikend - napisala je Kolar u opisu fotografije. Označila je i lokaciju - Koprivnicu.

Osim mnogobrojnih pratitelja u komentarima, Barbari se javila i pjevačica Ivana Vanna Vrdoljak (52).

- Moja Koprivnica je uvijek dobar izlet - poručila joj je.

Inače, Barbara se ne srami prirodnog izgleda, a imali smo je već priliku vidjeti bez šminke. Naime, u studenom prošle godine voditeljica  je pozirala s osmjehom na licu, a na sebi je imala sivi kaput, dok joj je glavu grijala zelena kapa. Uz fotku, koja je nastala u Zagrebu napisala je: “U potrazi za Božićem. U prirodi samo prirodno." Brzo je skupila gomilu lajkova i komentara, a jedna pratiteljica posebno je pohvalila to što se voditeljica slika bez filtera i šminke. 

VEZANI ČLANCI:

"Prekrasna s tim malim boricama oko očiju. Zato si pravo osvježenje na ovoj našoj sceni. Uvijek dosljedna sebi i zato je poštovanje još veće!" napisala je. 

 Isto je učinila i početkom srpnja, u kolovozu,  ali i u kolovozu prošle godine, kada je pokazala kako izgleda kad se ne počešlja.

"Definicija krize. Nema šminke, nema češlja, nema filtera. Bit će bolje", napisala je tada, a već je ranije bila otkrila da joj je omiljena frizura ona nepočešljana dok se nalazi na moru.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JF
Jure_Francetić
06:09 11.07.2023.

Tako je, drži se radija i ne forsiraj nas da te gledamo na telki.