SIMPSONI

Bart Simpson napokon će biti ubijen

Foto: /DPA/PIXSELL
Bart Simpson napokon će biti ubijen
08.06.2015.
u 21:08
Bartova smrt dogodit će se u posebnoj epizodi Simpsona povodom Noći vještica
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih negativaca u Simpsonima, Sideshow Bob, tijekom posljednjih 20-ak godina emitiranja te megapopularne serije više je puta pokušao ubiti Barta Simpsona. Sada će u tome napokon i uspjeti.

Kako prenosi Entertainment Weekly, to će se dogoditi u posebnoj epizodi Simpsona povodom Noći vještica. Naravno, stvari će se nakon te epizode vratiti u normalu, a Bart u život.

Izvršni producent Simpsona Al Jean u subotu je na festivalu ATX u Austinu u SAD-u objasnio da je uvijek htio da kojot sredi pticu trkačicu u popularnom crtiću Looney Tunes, a ubijanje Barta Simpsona  način je da ispuni tu želju.

>> Harry Shearer napušta Simpsone, hit serija ostaje bez Mr. Burnsa, Flandera i Skinnera!

>> Simpsoni su proroci: Prije godinu dana najavili uhićenja i skandal u nogometu!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

I0
ivica_01
00:39 09.06.2015.

bolest američkog čovjeka

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
17:50 09.06.2015.

bart je da sada već ubijen barem 3 puta u specijalnoj emisiji povodom noći vještica.