Nevolje u raju?

Ben Affleck proslavio 49.rođendan bez Jennifer Lopez

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL
Foto: PIXSELL/IPA
Foto: Instagram
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
17.08.2021.
u 23:00
Glumac Ben Affleck koji je nedavno obnovio svoju vezu s Jennifer Lopez (52) u nedjelju je proslavio svoj 49. rođendan u društvu svojih kćeri Violet i Seraphine i sina Samuela, koje je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.
Pogledaj originalni članak

Glumac Ben Affleck koji je nedavno obnovio svoju vezu s Jennifer Lopez (52) u nedjelju je proslavio svoj 49. rođendan u društvu svojih kćeri Violet i Seraphine i sina Samuela, koje je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner. Na skromnoj proslavi nije bilo Jennifer Lopez pa su se odmah pojavila nagađanja da je njihova veza na klimavim nogama, no dobro upućeni izvori opovrgnuli su takva nagađanja, a Ben je već isplanirao rođendansko putovanje samo za njih dvoje.

Latino diva nedavno je u velikom stilu proslavila svoj 52. rođendan, a priredila je zabavu na luksuznoj jahti te je tada prvi puta objavila zajedničku fotografiju s Benom na svojem Instagram profilu.

Foto: Instagram/ jlo

A koliko mu Jennifer znači, potvrdio je i pomno izabran poklon koji joj je poklonio. Naime Ben je dizajnirao personaliziranu ogrlicu samo za nju. Kako je otkrila Beth Bugdaycay, osnivačica i kreativna direktorica brenda Foundrae, Jennifer Lopez nosila je komad nakita iz personalizirane linije koju vole slavni Affleck je razmišljao o nekoliko simbola, a na kraju je odabrao nekolicinu poput cvjetova koji se hrane strašću i nastavljaju cvjetati, čak i u tami i unatoč nedaćama, ili trna koji simbolizira rizik koji preuzimamo za nešto što volimo, za život bez rezerve.

Podsjetimo, par je u svibnju prošle godine obnovio vezu nakon što su bili skupa početkom 2000-ih, a bili su i zaručeni. Još iz tog vremena mediji su im dali nadimak "Bennifer",  a prekinuli su 2004. godine.

VIDEO>> Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom


 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.