ODLIČNO RASPOLOŽENI

Tia Mamić u Hercegovini slavi rođendan, objavila rijetku fotografiju s Ljubom Jurčićem

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
17.08.2021.
u 10:34

Fotografija je snimljena u jednom restoranu u kojem su, sudeći prema fotografiji, Tia i Ljubo bili dobro raspoloženi.

Poduzetnica Tia Mamić iznenadila je brojne pratitelje na društvenim mrežama rijetkom fotografijom na kojoj pozira sa svojim poočimom Ljubom Jurčićem.

Foto: Instagram

Fotografija je snimljena u jednom restoranu u kojem su, sudeći prema fotografiji, Tia i Ljubo bili dobro raspoloženi. Mnoge je iznenadila ova objava na Insta Storyju jer Tia inače ne objavljuje fotografije iz privatnog života, a ako ih i objavi, onda su to fotografije sa sinom ili suprugom Marijem Mamićem.
Mamić je otkrila da je u Hercegovini te tamo planira proslaviti 37. rođendan.

Posjetila je i Prirodni park Koćuša u Ljubuškom te je tamo pozirala s prijateljicama s kojima će proslaviti rođendan. 

Tiji je majka umrla kad je imala samo 12 godina te se od tada o njoj brine Ljubo Jurčić. S biološkim ocem nije u kontaktu jer, kako kaže, na podržava pretjeranu konzumaciju alkohola i droga.

"Samohrana majka nije imala potporu mog biološkog oca, nikakvu, i zaista je dala sve u moj odgoj, u svoj posao. I nisam imala prazninu. I tu je došao i Ljubo koji je bio uz mene otkad sam imala godinu dana i mi smo se poprilično brzo povezali", rekla je Tia svojedobno za medije. Zbog svega što joj se dogodilo u djetinjstvu, danas kao majka iznimnu pozornost posvećuje svojem sinu Dominiku te cijeni svaki trenutak njegova odrastanja.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:27 17.08.2021.

Daj bog da se nikad više od tamo ne vratili!

Avatar southman
southman
11:07 17.08.2021.

Što poduzima ova "poduzetnica" !? Kako pobjeci organima gonjenja.

PE
Peljesac
11:26 17.08.2021.

Vlašarija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije