pozlilo joj

Bivša misica (25) srušila se na poslu i umrla: Radila je kod nekoć poznatog nogometaša

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
30.03.2023.
u 13:15
Policija je rekla da se ne radi o nasilnoj smrti, a rezultati obdukcije pokazati će što je uzrokovalo njezin prerani odlazak
Pogledaj originalni članak

Bivša misica i zaposlenica bivšeg engleskog nogometnog reprezentativca Michaela Owena, Jessica Whalley (25) u utorak je preminula na njegovom imanju Manor House Stables, konjušnici u Malpasu u Chesireu, u kojoj je radila kao menadžerica za prijevoz. Naime, Whalley se od djetinjstva bavila jahanjem i bila vrsna u konjičkim sportovima.

Navodno joj je pozlilo na imanju, a iako je hitna pomoć koju su kolege pozvali stigla jako brzo, nisu mogli ništa učiniti za nju već su samo konstatirali smrt. 

Policija je rekla da se ne radi o nasilnoj smrti. Mrtvozornik će nakon obdukcije tijela otkriti što je uzrokovalo njezin prerani odlazak.

Konjušnica Manor House Stables na Twitteru je rekla da "silno žale zbog gubitka prijateljice i vrijedne suradnice, te mole za privatnost u teškim trenucima". 

Jessica Whalley samu je sebe opisivala kao "šeficu za putovanja" u Manor House Stables, a radila je i za šeika Hamdan bin Rashida Al Maktouma iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vlasnika velike međunarodne mreže konjušnica.

Podsjetimo, 2019. godine predstavljala je Veliku Britaniju na natjecanju Miss Tourism Universe, održanom u Beirutu i dospjela među prvih deset. Njezini prijatelji na društvenim mrežama pišu kako je bila prekrasna osoba, vrijedna i uporna, a jedna je njezinih prijateljica objavila je i fotografiju snimljenu samo tri dana prije njezine smrti. Whalley je i sama bila aktivna na društvenim mrežama na kojima ju je pratilo preko 10 tisuća ljudi, no profile je držala zaključanima. 

Konjušnica u kojoj je Whalley radila, osim po svojem slavnom vlasniku, poznata je i kao vrhunska škola jahanja. U njoj se od prošlog proljeća nalazi i  Hugo Palmer, bivši konjički as i osvajač brojnih natjecanja.

Inače, Owenova kći Gemma zainteresirala se za konjički sport 2006. godine, a i on je konje oduvijek volio. Gemma, influencerica i reality zvijezda, sudionica kontroverznog ‘Love Islanda‘, danas je međunarodna prvakinja u dresurnom jahanju.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:19 30.03.2023.

Još jedna "iznenadna" smrt mlade osobe. Žalosno i nepotrebno.

PO
pobjednik1
13:47 30.03.2023.

Ostala je odgovorna.

Avatar romtailor
romtailor
13:23 31.03.2023.

iznenada... :(