PONOVNO U HRVATSKOJ

Bivša predsjednica Badnjak provela u ugodnom društvu: Družila se sa slavnim sportašicama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u društvu na kavi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošetala je gradom u društvu svog ljubimca
Foto: RTL Screenshot
Kolinda Grabar Kitarovi
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s novinarima
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović pozirala na zagrebačkoj špici
25.12.2021.
u 11:55
Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog zagrebačkog kafića, na kojem se vidi kako se družila s Kolindom Grabar-Kitarović, Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom Anom Muhar Blanquart te Marijanom Matthäu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Badnjak provela u društvu Mate Njavre, dekana poslovne škole u kojoj radi kao savjetnica, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) Božić je proslavila u ženskom društvu. 

Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog zagrebačkog kafića, na kojem se vidi kako se družila s Kolindom Grabar-Kitarović, Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom Anom Muhar Blanquart te Marijanom Matthäus, inače bivšom suprugom nekadašnjeg njemačkog nogometaša i sadašnjeg nogometnog trenera Lothara Matthäusa.

- Odličan dan u odličnom društvu - napisala je Majoli, a jednu fotografiju podijelila je i Donna Vekić, koja je napisala "Božićna večer s curama". 

Foto: Instagram

Podsjetimo, bivša predsjednica svoje je pratitelje oduševila svojim izgledom. Nedavno je objavila fotografije iz Kanade gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Grabar Kitarović razgledala je i grad, a na fotografijama se vidjelo da je smršavjela. To su primijetili i njezini pratitelji na društvenim mrežama te joj ostavili mnoštvo komplimenata.

VIDEO: Božidar odbio kuhati i napustio show dok mu je tim mahao 

 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GE
geler203
12:44 25.12.2021.

Počela je tiha kampanja. Ukoliko gafušu ponovo izaberemo e tako nam i treba.

ST
Stipan
12:50 25.12.2021.

Bože sačuvaj…

KA
kajgot
12:58 25.12.2021.

sex i grad na naš način