fokusirala se na prioritete

Matea iz 'Života na vagi' o promjeni nakon showa: 'Kad sam mislila da ću odustati, nisam se predala'

Matea Ilinčić
Foto: RTL/Screenshot
1/7
25.12.2021.
u 08:00

Potvrdila je da se njezin život nakon showa jako promijenio, a profil na društvenim mrežama izbrisala je jer je odlučila fakultet staviti na prvo mjesto.

Jedna od natjecateljica prošle sezone ''Života na vagi'', 24-godišnja Matea Ilinčić okrenula je novu stranicu u svom životu nakon pojavljivanja u showu. Nakon što je svojevoljno napustila show, a potom i izbjegla pojavljivanje u finalnoj emisiji, Matea je izbrisala svoj Instagram profil i posvetila se fakultetu.

- Obrisala sam profil jer sam previše vremena provodila na društvenim mrežama. Napravila sam popis prioriteta te stavila fakultet na prvo mjesto. Sretna sam što sam to učinila jer to je donijelo najbolje rezultate na fakultetu. Možda se ponovno aktiviram na društvenim mrežama i iznenadim vas svojim novim objavama - ispričala je Matea za RTL.

Kazala je kako se trudi smijati i uživati u životu.

- Nije uvijek tako, ali trudim se iz svakog dana naučiti nešto novo i imati optimističan pogled na život i sve što mi donosi - kazala je.

Potvrdila je da se njezin život nakon showa jako promijenio. 

- U tih godinu dana provela sam tri mjeseca kod tate u Njemačkoj. Tamo mi je bilo prekrasno. Zatim sam se vratila kući. Maknula sam sve negativne osobe iz  života. Shvatila sam da su oni bili tu u jednom razdoblju, ali mjesto im je u prošlosti. Tamo trebaju i ostati. Bila sam u Poreču. Poslije toga sam dobila posao animatorice za dječje rođendane, kampove i različita okupljanja. Nedugo zatim počela sam se pripremati za novu akademsku godinu. Imala sam najveću podršku svoje mame, ali i baka, tate, tete i njezine obitelji, kao i ostalih prijateljica. To mi je bila dodatna motivacija i volja da nastavim dalje - iskreno je ispričala i dodala da je jako ponosna na svoj studij na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

- Kad sam mislila da ću pasti, ustala sam, kad sam mislila da ću odustati, nisam se predala i danas sam tu gdje jesam zahvaljujući svojoj nepokolebljivosti i upornosti. Velika odluka bila je selidba u Zagreb. Moja želja uvijek je bila živjeti u Zagrebu te jednog dana imati obitelj ovdje. Prva želja se ostvarila jer sam se preselila u Zagreb, a za drugu želju ćemo vidjeti kada dođe pravo vrijeme - zaključila je. 

Podsjetimo, Matea je bila prva kandidatkinja koja je u prošloj sezoni pala ispod sto kilograma nakon što je vaga pokazala 4.2 kilograma manje od početne težine koja je iznosila 103.1 kilogram. Progovorila je o nemilim događajima u životu zbog kojih je završila na psihijatrijskom liječenju, a za posljedicu su joj ostavili višak kilograma s kojima se danas bori.

VIDEO>>Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije