uz vicky i emmu

Bivša spajsica Mel B sa suprugom čeka svoje treće dijete

Foto: Pixsell
Bivša spajsica Mel B sa suprugom čeka svoje treće dijete
21.03.2011.
u 18:45
– Nisam još odlučila želim li znati djetetov spol. Prošlo je prvo tromjesečje, odnosno opasno razdoblje tako da sam sada na sigurnom teritoriju – kaže Mel
Pogledaj originalni članak

Baby boomu među bivšim spajsicama pridružila se i Mel B. Nakon što su Victoria Beckham i Emma Bunton objavile da da su trudne, to je učinila i njihova treća kolegica. Mel B će na ljeto roditi svoje treće dijete, a prvo sa suprugom Stephenom Belafonteom.

Pjevačica je na djetetu počela raditi oko Božića te se iznenadila kako je brzo ostala u drugom stanju.

– Kada jako želite dijete, to može ponekad ići u vašu korist i pomoći vam da brže zatrudnite – rekla je 35-godišnja pjevačica. Kada im je liječnik potvrdio da će dobiti bebu, Melanie i Stephen proslavili su čašom šampanjca.

– Nisam još odlučila želim li znati djetetov spol. Prošlo je prvo tromjesečje, odnosno opasno razdoblje tako da sam sada na sigurnom teritoriju – kaže spajsica koja iz prvog braka s plesačem Jimmyjem Gulzarom ima 12-godišnju kći Phoenix Chi te trogodišnju Angel iz kratke afere s Eddiejem Murphyjem. Belafonte iz prijašnje veze ima šestogodišnju kćer Giselle.

Par se vjenčao u lipnju prošle godine u Las Vegasu, a živi u Los Angelesu s djecom.

– Koja je tajna sretnog braka? Udala sam se za svoga najboljeg prijatelja. Poznajemo se već deset godina – rekla je jednom prilikom Mel.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.