skladan par

Bivši dinamovac oženio unuku legende Hajduka, sudbonosno 'da' izrekli u Brazilu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.12.2022.
u 17:13
Ceremonija vjenčanja održana je u kapelici Dos Milagres, a na svadbi Angela Henriqueza i Andree Anković vijorile su se čileanske i hrvatske zastave. Novopečeni supružnici prije stupanja u brak bili su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se u Zagrebu dok je Angelo igrao za Dinamo.
Pogledaj originalni članak

Bivši igrač Dinama Angelo Henriquez (28) uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Andreom Anković, unukom legendarnog igrača Hajduka Andrije Ankovića. Par je sudbonosno 'da' izrekao u Brazilu pred rodbinom i prijateljima, a atmosferom sa slavlja neki od uzvanika pohvalili su se na društvenim mrežama. Među gostima bili su i nogometaš Junior Fernandes Da Silva sa suprugom Martom.

Ceremonija vjenčanja održana je u kapelici Dos Milagres, a na njihovoj svadbi vijorile su se čileanske i hrvatske zastave. Novopečeni supružnici prije stupanja u brak bili su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se u Zagrebu dok je Angelo igrao za Dinamo.

Foto: Instagram

Nogometaš iz Čilea branio je boje zagrebačkog kluba od 2014. do 2017. godine, a u našoj je metropoli upoznao i ljubav svog života. Zgodna Andrea po struci je inženjerka geodezije, a zanimljivo je i da govori čak pet jezika. Rodom je iz Metkovića, a proteklih godina s Angelom živi u Poljskoj gdje on igra za tamošnji klub Miedz Legnica. 

Foto: Instagram

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar R & I
R & I
18:01 22.12.2022.

Još jedna sponzorusa 😜

KP
Karlovacko pivo
19:26 22.12.2022.

Čestitam ali nikad čuo za njega i nju a da budem iskren ni za dijeda iako sam u dobrim godinama stariji od dide