Na Tik Toku

Ovaj detalj iz filma 'Sam u kući' mnogi dosad nisu primijetili: Zbog ovoga je Kevin ostao kod kuće

Foto: Youtube screenshot
1/6
22.12.2022.
u 14:10

Vjerni obožavatelji ovog filma iz godine u godinu primjećuju i brojne greške u filmovima i dijele ih s drugim obožavateljima putem društvenih mreža, a sada je jedan korisnik TikToka čiji je račun cory_4_real, uočio jedan detalj koji ranije mnogi nisu vidjeli.

Teško je zamisliti ovo blagdansko vrijeme bez filma "Sam u kući", pa će se tako i ove godine ovaj kultni film naći u programu domaćih televizijskih kuća. Koliko gledatelji diljem svijeta obožavaju ovaj film i 30 godina nakon što je prvi put prikazan, dovoljno govori činjenica da je 2010. godine u Poljskoj više od 90 tisuća ljudi protestiralo na Facebooku kada nacionalna televizija nije stavila film u svoj program te godine za Božić.

Vjerni obožavatelji ovog filma iz godine u godinu primjećuju i brojne greške u filmovima i dijele ih s drugim obožavateljima putem društvenih mreža, a sada je jedan korisnik TikToka čiji je račun cory_4_real, uočio jedan detalj koji ranije nitko nije vidio. Naime, pomno je gledao i shvatio kako je Kevinov tata u jednom trenutku bacio njegovu avionsku kartu. - Gledao sam Sam u kući sve ove godine i nisam znao da je tata bacio Kevinovu avionsku kartu - napisao je ovaj korisnik TikToka. 

 

@cory_4_real #christmas #holidays #homealone #foryou #movies #ohno ♬ Oh No - Kreepa

 

U komentarima su ne neki njegovi pratitelji i zaljubljenici u ovaj film javili kako ne vjeruju kako im je promaknuo ovaj detalj. 
- Zato ni nemaju kartu viška kad se ukrcaju ili su mogli prije primijetiti da ga nema! Kako to, dovraga, niste primijetili!
Mislim da većina nije to primijetila jer smo film gledali kao klinci i lako je propustiti ovakav detalj. Nisam to primijetio. Bože, istu smo stvar primijetili. Muž i ja smo sinoć gledali film i uočila sam ovaj detalj. - komentirali su na društvenim mrežama.

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:23 22.12.2022.

I vi imate problema.....

MO
modovisisajteMaraschino
08:04 23.12.2022.

Primijetio sam to prije 30 godina kad sam prvi put gledao film. Inače, copy-paste članak svake godine

BE
Beyonder
18:27 22.12.2022.

Klinac je u svakom trenutku mogao pozvati policiju(telefon je radio jer je naručio pizzu), mogao otići k jezivom susjedu jer se već skompao s njim ili crkvu(makar bi tamo bio u večoj opasnosti) ali ne mali psihopat je uživao u lovu i nanošenju boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije