Raspjevana Splićanka

Bjelovarčanima Jelena Rozga bila šlag na terezijanskoj torti

Foto: Nino Srmotić/Pixsell
Bjelovarčanima Jelena Rozga bila šlag na terezijanskoj torti
14.06.2010.
u 15:23
Niti dva izlaska na pozornicu nisu bila dovoljna da simpatična Jelena otpjeva sve pjesme koje su tražili njezini obožavatelji pa je poručila da će iznova doći u Bjelovar i nadoknaditi propušteno.
Pogledaj originalni članak

Atraktivna i simpatična Jelena Rozga bila je šlag na torti bjelovarske tradicionalne pučke manifestacije Terezijane, koja je koncertom pred nekoliko tisuća posjetitelja ujedno i zatvorila njezino ovogodišnje 15. izdanje.

Da su je Bjelovarčani objeručke prihvatili, dokazalo je i neprekidno pjevanje uglas njezinih brojnih hitova, ali i spoznaja da niti dva izlaska na pozornicu te nekoliko odziva na bis nisu bila dovoljna da susretljiva Jelena otpjeva sve pjesme koje su tražili njezini obožavatelji.

Nakon koncerta, već prema običaju, Jelena je dijelila autograme i strpljivo pozirala fotografirajući se s obožavateljima, koji su joj uz komplimente na besprijekornom izgledu rekli da, primjerice, nije otpjevala velike hitove poput "Gospe moja" i "Ljubit ću te kako Bog zapovida".

 - Ajme, jednostavno sam to zaboravila otpjevat', trebali ste mi glasnije prišapnut'. To je sasvim više nego dobar razlog da iznova dođem u Bjelovar i odužim se za propušteno, a na popisu pjesama zasigurno će biti uvrštene i ove spomenute - spontano je poručila Jelena, koja je u stanci između izlazaka na scenu imala prigodu upoznati i samu caricu Mariju Tereziju, utemeljiteljicu Grada Bjelovara, u čiju se čast i organizira Terezijana.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.