kriza srednjih godina

Bojana Gregorić Vejzović nasmijala pratitelje, otkrila kako njena kći reagira na fotke koje objavljuje

Foto: Instagram
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
03.05.2023.
u 07:00
Bojanine objave na Instagramu gleda gotovo 76 tisuća pratitelja, a njezin humorističan stil uvijek ih iznova oduševi. Tako je ranije ove godine glumica podijelila kako se provela u Parizu, a nedugo zatim objavila je fotografiju u kućnom stilu s usisavačem u ruci.
Pogledaj originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) na svom Instagram profilu nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta humorističnom je objavom podijelila razgovor s kćerkom Zoe. Naime, glumica je pozirala u ležernoj plavoj košulji, bijelim hlačama i plavo-bijelim tenisicama, a na jednoj fotografiji je i entuzijastično skočila u zrak. Premda je kći odobrila odjevnu kombinaciju, čini se da joj ''photo-shooting'' nije bio po volji.

''Kćer mi je rekla da izgledam drippy - mi starci bi rekli cool ili fashionable. Kako se komplimenti teenagera rijetko dobivaju, svoje oduševljenje sam zabilježila skokićem, i tada sam dobila titulu cringe- što mi starci kažemo embarrassment'', našalila se Vejzović i u nastavku zaključila: ''Kako god, ja sam svoju ''midlife-crisis'' prigrlila s veseljem''. Cijelu objavu možete vidjeti na glumičinom Instagram profilu

Objava je prikupila više od tisuću sviđanja, a cijelu situaciju komentirale su i Minea, Jelena Leko i Nataša Janjić Medančić. Tako su neki od komentara bili ''Bog nam pomogao'', ''Totalno cool mama'' i ''Predivna''...

Bojanine objave na Instagramu gleda gotovo 76 tisuća pratitelja, a njezin humorističan stil uvijek ih iznova oduševi. Tako je ranije ove godine glumica podijelila kako se provela u Parizu, a nedugo zatim objavila je fotografiju u kućnom stilu s usisavačem u ruci. U opisu fotografije pratiteljima je tada poručila: ''Oprostite ako sam vam prizorima iz Pariza ''vadila mast''... Možda će vam uz ovaj biti lakše'', napisala je Bojana. Objava je nasmijala mnoge pratitelje te prikupila gotovo tri tisuće lajkova.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.