nema potvrde

Bora Đorđević planira koncert u Zagrebu?

Foto: Screenshot Youtube
Bora Đorđević planira koncert u Zagrebu?
19.08.2015.
u 22:51
Istina je da postoji ta ideja, rekao je Bora Đorđević
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni srpski glazbenik Bora Đorđević na nagovor djevojke planira koncert u Zagrebu, piše Blic.

– Istina je da postoji ta ideja. Nije moja, a ne mogu vam reći čija je. U svakom slučaju, mogu reći da će mi biti čast nastupiti u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo poslije mnogo godina, još od rata – rekao je Đorđević za Blic.

Međutim, menadžer njegove grupe Riblja čorba Dragoslav Gane Pecikoza rekao je da se Đorđević, iako je prije imao tu ideju, s njim o takvom koncertu nije dogovarao te da će to možda raditi s drugim menadžerima.

Đorđević je u Hrvatskoj za mnoge persona non grata zbog radikalnih nacionalističkih stavova – između ostalog položio je i zakletvu za četničkog vojvodu. Unatoč tome i činjenici da je u prošlosti sam isticao da neće ići u Hrvatsku, povremeno se nagađalo o koncertu Riblje čorbe u Hrvatskoj, a 2013. na Facebook-stranici grupe objavljena je njegova fotografija iz Čakovca uz komentar "Tko kaže da Čorba ne ide u Hrvatsku?"

– Doći ćemo tek kada nas pozove netko iz hrvatske Vlade ili netko od visokih dužnosnika – komentirao je poslije tu fotografiju.

>> Bora Čorba: U Hrvatskoj neću svirati dok me ne pozovu iz Vlade

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 212

Avatar Idler 3
Idler 3
23:11 19.08.2015.

"...da će mi biti čast da nastupim u Zagrebu..."....pa zar u ustaškoj metropoli pa još i za ustaške kune....bijedo dvolična, moreš na kolodvoru s gitarom nastupat, neko ti bu hitil kunu....neko bananu....a netko i šampon !!!

BC
bura_curba
02:07 20.08.2015.

zvace ga mozda hrvatski sud,da mu da zasluzenu nagradu za cetnikovanje

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:04 19.08.2015.

Ma da, odi na, jedva te cekamo.