Potresne scene

Burne reakcije javnosti nakon što su prikazani dijelovi novog filma o Meghan i Harryju

Foto: PA/Pixsell
Foto: YoutTube/Screenshot
Foto: Screenshot/ YouTube
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
07.09.2021.
u 22:30
Trailer novog kontroverznog TV filma 'Escaping the Palace' podigao je mnogo prašine, a sudeći po viđenom opet će u središte pozornosti dovesti britansku kraljevsku obitelj. Film govori o Megxit-u, odnosno o na njihovom napuštanju kraljevske obitelji kako bi zaštitili sina Archija.
Pogledaj originalni članak

Trailer novog kontroverznog TV filma 'Escaping the Palace' podigao je mnogo prašine, a sudeći po viđenom opet će u središte pozornosti dovesti britansku kraljevsku obitelj. Film govori o Megxit-u, odnosno o na njihovom napuštanju kraljevske obitelji kako bi zaštitili  sina Archieja. 

Glumica Sydney Morton utjelovila je lik Meghan Markle, dok je princa Harryja utjelovio glumac Jordan Dean. Najviše pažnje privukla je scena prometne nesreće koja je mnoge podsjetila na tragičnu smrt neprežaljene princeze Lady Di. U najavi se vidi prevrnuti automobil okružen brojim fotografima,a Harry (Jordan) trči kroz masu kako bi pomogao supruzi no nesreća je samo njegova noćna mora, a sporna scena izazvala je burne reakcije javnosti.

Foto: Screenshot/ YouTube

Princa Williama u filmu je utjelovio Jordan Whalen,a u filmu je prikazan kao zlikovac koje mlađi brat rasističke komentare s kojim se Meghan susrela od strane njegove obitelji. Osim odnosna između braće i odlaska iz kraljevske obitelji prikazat će se i napetost između Meghan Markle i Kate Middleton. 

Još jedan detalj koji je privukao pažnju je i scena iz intervjua s Oprah Winfrey, a dijalozi u filmu napravljeni su prema onome što su supružnici rekli voditeljici tijekom intervjua koji je razljutio palaču.

VIDEO Godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.