ljubav je na selu

Burno na imanjima! Ivicu čeka iznenađenje, Valentina je u suzama, a Marija i Vesna ne prestaju se podbadati

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.10.2024.
u 15:41
Toni svojim djevojkama sprema izlazak u grad, a glavna zvijezda večeri brzo će postati Vivien, koja će zadobiti i farmerovu pozornost. No ono što je trebala biti opuštena zabava, završit će svađom i Valentininim suzama. „Tenzija se osjeti u zraku, ne moram ništa govoriti“, poručit će Antonela.
Pogledaj originalni članak

Seoske avanture na imanjima farmera u 'Ljubav je na selu' nastavljaju se večeras u 20.15 sati na RTL-u. Zlatko će svoje dame pokušati impresionirati ručkom, no zasmetat će mu što se neće odmah prihvatiti posla. Iliji će njegove odabranice, pak, zamjeriti pasivnost i neće biti pretjerano zadovoljne gostoprimstvom. 

Željko će u Ogulinu pripremiti romantični piknik na travi, past će i neka intimna priznanja, a Vesna i Marija nastavit će se ozbiljno podbadati. „Po Mariji se vidi da čeka svaku priliku da bude s njim. Ona je uvjerena od samoga starta da će je on ženiti“, smatrat će Vesna, zbog čijeg će ponašanja Marija čak tražiti i Željkovu intervenciju.

Darko će Brankicu, Gabrijelu i Anamariju očarati svojim velikim imanjem, a one njega pokušati osvojiti brojnim komplimentima. „Meni se Darko sviđa, ja ću se boriti“, poručit će Brankica. U Puli, Ivo i Katica sve su bliži, a večer će završiti šetnjom u centru grada. Tamara, koja se već ljubila s Ivom, neće baš biti zadovoljna razvojem situacije. „Bila je ljubomorna, kolutala je očima. Radila je scene“, prepričavat će Katica.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Nina Slišković
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Ivica će već prvu večer odlučiti pripremiti veliku feštu i svoje djevojke upoznati s obitelji i prijateljima, no za najveće iznenađenje pobrinut će se Ilona. Toni svojim djevojkama sprema izlazak u grad, a glavna zvijezda večeri brzo će postati Vivien, koja će zadobiti i farmerovu pozornost. No ono što je trebala biti opuštena zabava, završit će svađom i Valentininim suzama. „Tenzija se osjeti u zraku, ne moram ništa govoriti“, poručit će Antonela.

Nova uzbudljiva epizoda 'Ljubav je na selu' na rasporedu je već večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.