BIVŠI GLUMAC

Biste li ga prepoznali? Bio je velika TV zvijezda 90-ih. Danas ima 43 godine, a evo zašto se povukao iz javnosti

Foto: Profimedia
1/4
13.10.2024.
u 09:06

Thomas danas ima 43 godine, a nakon uspjeha serije 'Sam svoj majstor' u kojoj je glumio Randyja Taylora povukao se iz javnosti.

Jonathan Taylor Thomas nekad je bio omiljena tinejdžerska zvijezda. Krasio je naslovnice teen časopisa, a mnogi su ga zavoljeli čim su ga vidjeli u seriji 'Sam svoj majstor' gdje je glumio uz Tima Allena. Thomas danas ima 43 godine, a nakon uspjeha serije 'Sam svoj majstor' u kojoj je glumio Randyja Taylora povukao se iz javnosti. Poznato je da je posudio glas  mladom Simbi u filmskom hitu "Kralj lavova" iz 1994. godine, te Pinocchiju u filmu "Pinokijeve pustolovine". Nije ga se često moglo vidjeti nakon što je napustio glumu, a zanimljivo je da je u to vrijeme odlučio upisati Harvard. Tamo je učio povijest i filozofiju. dok je treću godinu studija završio u Škotskoj. 

Foto: Profimedia

"Radio sam bez prestanka od svoje osme godine. Htio sam ići u školu, putovati i malo se odmoriti, sjediti u velikoj knjižnici među knjigama i učenicima, to je bilo lijepo i kul. Bilo je to novo iskustvo za mene. Bilo je to sjajno razdoblje u mom životu, ali to me ne definira", rekao je Jonathan kada su ga novinari pitali zašto se povukao. 

VEZANI ČLANCI:

Tijekom života imao je tu i tamo neku televizijsku ulogu, vjerojatno da si popuni kućni budžet, jer je bilo jasno da za glumi ima talent, a nije mogao odbiti poziv Tima Allena, pa se zbog njega pojavio u seriji 'Last Man Standing'. Tamo se pojavio u četiri epizode. No od toga je sada već prošlo 10 godina.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Nije poznato od čega danas živi Thomas, jer ako je vjerovati glumcima koji su imali sporedne uloge u serijama, njihove plaće su samo centi otkako se većina serija iz 90-ih preselilo na streaming servise i ne repriziraju se više na televizijama. 

VIDEO Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije