savjetnik

Cameron Diaz piše knjigu o zdravoj prehrani, sudjeluje i J. Lo.

Foto: Pixsell
Cameron Diaz piše knjigu o zdravoj prehrani, sudjeluje i J. Lo.
12.06.2012.
u 21:00
Osim što će napisati savjetnik, savjesna glumica obilazit će škole diljem Amerike i tinejdžerima držati predavanja o zdravoj prehrani. - Zna da je uzor mnogim djevojkama i to joj je poticaj da čini dobro - dodaje izvor.
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Cameron Diaz odlučila je napisati knjigu koja će govoriti o važnosti zdrave prehrane za mlade djevojke. Za taj korak inspirirala ju je prijateljica Gwyneth Paltrow koja uspješno uređuje lifestyle tjednik Goop.

- Sviđa joj se kako je Gwyneth iskoristila svoju slavu da utječe na ljude i pomogne im. Cameron želi postići isto - otkrio je izvor iz izdavačke kuće koja će izdati knjigu 39-godišnje glumice.

Otkako je prije četiri godine od upale pluća u 59. godini umro njen otac Emilio Diaz, Cameron je počela više razmišljati o zdravom načinu života. Njena knjiga sadržavat će i savjete njenih prijateljica i kolegica Drew Barrymore, Jennifer Lopez i Gwyneth, a zgodnoj plavuši važno je da ne bude percipirana kao vodič za dijetu.

- Knjiga se temelji na onome što je nju naučilo što je bitno u životu, ali neće biti samo o tome što ona jede, već će svatko moći pronaći nešto za sebe - rekao je izvor za E! Online.

Osim što će napisati savjetnik, savjesna glumica obilazit će škole diljem Amerike i tinejdžerima držati predavanja o zdravoj prehrani.

- Želi iskoristiti svoju slavu kako bi napravila pozitivnu promjenu. Zna da je uzor mnogim djevojkama i to joj je poticaj da čini dobro - dodaje izvor.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.