Tko bi rekao

Clooneyju je Angelina dosadna, a ona ne voli njegov ukus za žene

Clooneyju je Angelina dosadna, a ona ne voli njegov ukus za žene
20.01.2012.
u 14:40
Izvor je objavio da Angelina u početku nije htjela putovati sa Stacy, ali je na kraju ipak pristala kada je vidjela da nema drugog izbora
Pogledaj originalni članak

Iako su Brad Pitt i George Clooney već dugi niz godina dobri prijatelji, čini se da se njihove nježnije polovice baš i ne vole previše. Naime, prošlog su tjedna George Clooney i njegova djevojka Stacy Keibler putovali privatnim avionom s Angelinom Jolie i Bradom Pittom, ali let i nije bio previše ugodan. Izvor je objavio da Angelina u početku nije htjela putovati sa Stacy, ali je na kraju ipak pristala kada je vidjela da nema drugog izbora.

– Clooney i ne voli baš previše Angelinu jer je smatra dosadnom – rekao je izvor i dodao da Jolie smatra kako najpoznatiji holivudski neženja ima jako čudan ukus kada su žene u pitanju zbog čega se UNICEF-ova ambasadorica ni ne trudi ostvariti odnos s njegovim djevojkama. Ostalo je nejasno što o svemu misli Brad Pitt.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.