pozirala u teretani

Danijela Dvornik pokrenula raspravu pitanjem: 'Neću vam uopće spominjati zbog čega sam nervozna, ali...'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
ARHIVA - Split: Hrvatski radio proslavio 80. rođendan
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: 20.8.1964. ro?en pjeva? Dino Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.07.2023.
u 21:30
Pozirala je u zelenkastim tajicama visokog struka i topiću iste boje, a u objavi je iznijela zanimljivu opservaciju koja je brzo pokrenula raspravu
Pogledaj originalni članak

Danijela Dvornik, uživa u svom bračkom domu, a slobodno vrijeme, osim za šetnje i kupanje u moru, provodi redovno trenirajući. Time je itekako stesala svoju liniju, a pratiteljima nerijetko pokaže rezultate svojih napornih treninga, a javi se ponekad i iz teretane

Tako je bilo i ovaj put kada je snimila selfie u lokalnoj teretani u kojoj vježba. Pozirala je u zelenkastim tajicama visokog struka i topiću iste boje. Sretna i nasmijana Danijela je nogu oslonila na jednu girju, a uz fotografiju je napisala podužu objavu koja je mnoge iznenadila, ali i izazvala raspravu.

- Imam i ja jutra kad se probudim nervozna pa onda ubijem trening! Neću vam uopće spominjati zbog čega sam nervozna, ali sam sigurna da ste nekad u životu imali posla sa narcisoidnom osobom u najgorem smislu. Sva sreća pa nisam imala takvu vezu. Ne bi se to održalo. A i ne privlačim takve osobe jer ja nikad ne šutim, ne spuštam glavu i ne padam na slatkorječivost. Od početnog dojma šarmantnih, simpatičnih i zabavnih osoba, u situacijama u kojima su povrijeđeni, često reagiraju ljutnjom, neprimjerenim bijesom i potrebom za osvetom koju mogu nastojati izvršiti bez obzira na granice. U zadnje vrijeme vidim oko sebe mnogo žrtava narcisoidnih osoba. Imate li vi iskustva sa takvim osobama? - napisala je Danijela pored fotografije. 

U komentarima su se javili brojni pratitelji koji su potvrdili njezine opservacije. 

- Nažalost daaa...liječe si svoje probleme na nedužnima, jer su nezadovoljni sa svojim životom. Ponekad mi ih čak i žao jer ne znaju za ljepšu komunikaciju i život', a bilo je i onih koji, baš poput Danijele, ne šute: 'Imam iskustva s ovim da nikad ne šutim i čini mi se da to nije dobro u ovom svijetu lažnih ljudi. Iskrenost se više ne cijeni već ispadaš budala - napisala je jedna pratiteljica. 

VEZANI ČLANCI

Danijela je odabrala nešto tradicionalniji način gubitka kilograma te se čak podvrgnula estetskim operacijama ne bi li oblikovala tijelo. Međutim, pronašla je rutinu koja joj najviše odgovara i u potpunosti se posvetila teretani i zdravoj prehrani. 

Non-stop sam u teretani, nekad vježbam sama, nekad s trenerom i pazim na prehranu. No nisam 24 sata na dan usredotočena na skidanje kilograma. Vježbam jer mi to odgovara, ljepše mi prođe dan - ispričala je Danijela za Story.hr.

Osim rigoroznih treninga, ova 56-godišnjakinja veliku pažnju pridaje svojoj prehrani. Često na društvenim mrežama dijeli recepte za brza, ali zdrava jela te zdrave inačice mnogima omiljene hrane, poput bijelog kruha

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
08:08 29.07.2023.

Zašto je značajna stara OCVALA gospođa - u čemu ona može biti mjerilo društva????????

WA
wannabenovinari
08:38 06.07.2023.

Od čega ta žena živi? Kojim se poslom bavi, osim što se naslikava po cijele dane i naručuje članke o sebi po novinama.

TR
Tripoli
22:00 05.07.2023.

Uh...grdo ovak na sliki...kak tek u živo?!