Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNI PROBLEMI

Srpski mediji pišu da se Bajaga liječio od alkoholizma, oglasio se i glazbenik

Zagreb: Glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
05.07.2023.
u 10:49

– Bajagu je u privatnoj klinici u kojoj je bio smješten posjetio internist iz Specijalne bolnice za interne bolesti. Pratio je njegovo stanje s obzirom na to da su mu jetra zbog dugotrajnog konzumiranja alkohola gotovo potpuno uništena. Zato je na kraju i pristao na liječenje jer poznato je da se oni koji imaju problema s pićem teško odlučuju na taj korak – kazao je izvor.

Momčilo Bajagić Bajaga navodno se liječio od alkoholizma u jednoj srpskoj klinici. Kako piše Republika.rs,  Bajaga se obratio za pomoć u odvikavanju od alkohola i ozbiljnih zdravstvenih problema koje ima s jetrom, pa je u bolnicu u kojoj je ležao redovno dolazio internist. 

– Bajagu je u privatnoj klinici u kojoj je bio smješten posjetio internist iz Specijalne bolnice za interne bolesti. Pratio je njegovo stanje s obzirom na to da su mu jetra zbog dugotrajnog konzumiranja alkohola gotovo potpuno uništena. Zato je na kraju i pristao na liječenje jer je poznato je da se oni koji imaju problema s pićem teško odlučuju na taj korak. Kod nas je posebno društveno prihvatljivo piti i nazdravljati u svim prilikama, pa rijetko tko, čak i kada to postane ozbiljan problem, želi to priznati i prihvatiti, a kamoli otići na liječenje, kazao je izvor Republike. 

VEZANI ČLANCI: 

– Momčilo je u posljednji čas odlučio uzeti stvari u svoje ruke i doći u ovu poznatu kliniku, gdje se uspješno liječi alkoholizam. To je dugotrajan proces i uključuje fazu bolničkog ili intenzivnog liječenja i fazu produljenog liječenja. Psihički problem potpune apstinencije od alkohola još se može nekako riješiti, no štetne posljedice dugotrajne zlouporabe alkoholnih pića na organe poput jetre nešto se teže popravljaju. Zato je svakodnevno praćenje internista bilo najvažnije u Bajaginom slučaju – kazao je izvor i dodao kako je navodno glazbenik pušten kući, ali je pod stalnim nadzorom liječnika. 

– Ja se osjećam super, nikad bolje! To nije istina za liječenje. Nemam problema, osjećam se dobro, hvala na brizi – komentirao je Bajaga kada su ga pitali za ove navodne probleme. 

VIDEO: Šerbedžija otkrio zanimljiv detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Komentara 6

HO
homofobic
17:11 05.07.2023.

Jednom alkohilicar dozivotno alkoholicar! Imam dvoje prijatelja alkoholicara koji su isli u kliniku za “odvikavanje” od alkohola, zapravo u karantenu bez alkohola gdje imaju podrsku iskusnih alkoholicara koji su uz njih u trenucima krize. Oni se predstavljaju: Ja sam Peroo Perasovic alkoholicar bez alkohola i tada kazu koliko dana ili mjeseci ili godina bez kapi alkohola! Jedan moj prijatelj ne pije vec preko 20 godina ali jos uvijek za sebe kaze da je alkoholicar i ima stalna dva slicna njemu koje zove u krizi da mu jedan uvijek dode pomoci odhrvati se kusnji. Mi koji neznamo kakva je to patnja to tesko mozemo razumjeti. To cak nije bolest nego dozivotno prokletstvo.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
11:44 05.07.2023.

Jel Lepi Cane dobro?

PO
poluvodič
11:22 05.07.2023.

Alkos se vidi s kilometra.. Imao sam i nastavnike koji su izgledali kao on..koji su radili prvih 10 min i onda 35 minuta spavali. na satu. Toliko o školstvu haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije