upornošću do cilja

Danijela Dvornik smršavjela čak deset kilograma

Foto: pixsell
Danijela Dvornik smršavjela čak deset kilograma
28.11.2010.
u 16:29
Svaki dan treniram u teretani barem dva sata i pazim što jedem. Doduše, popustim tu i tamo, ali oprezno. Ide polako i proces traje od ožujka, ali uspijevam.
Pogledaj originalni članak

Danijela Dvornik za sebe kaže da nije obuzeta modom i šopingholičarka već kupuje ono što joj se u određenu trenutku svidi. Teško nam je to povjerovati jer u posljednje vrijeme opasno dobro i stilom i fizički izgleda, a na kraju nam je otkrila i zašto.

 

– Radim na sebi i ponosno priznajem da sam skinula deset kilograma – kaže Danijela i objašnjava kako: – Svaki dan treniram u teretani barem dva sata i pazim što jedem. Doduše, popustim tu i tamo, ali oprezno. Ide polako i proces traje od ožujka, ali uspijevam.

 

I poslovno je uspješna u organizaciji događanja i koncerata, no izradu nakita malo je zapostavila jer ne stigne uz sve obveze, a i ne isplati joj se. S planom da “izgleda kao zmaj” negdašnja zvijezda reality showa Dvornikovi nastavlja i u tome je neće omesti ni božićne delicije, a za Novu godine ima jednu želju.

 

– Nadam se da ću do tada dobiti na lotu i otputovati na Boru Boru jer obožavam more i ljeto. Zima mi je nešto što se gleda kroz prozor iz kuće, pa ako mi se na lotu ne posreći, tako će izgledati i moja novogodišnja proslava.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ŠI
šimuka
20:59 28.11.2010.

Sliči malo na ,Bože mi prosti,Miljenka Smoju.

GO
golo
23:38 28.11.2010.

ma neka samo izgubi kilazu, nekome ce biti lakse, valjda me razumite

YA
yapa
00:50 29.11.2010.

A blago si ga njoj kad može 2 sata dnevno visiti u teretani. Što dotična uopće radi u životu kad ima toliko vremena?