nisu u dobrim odnosima

Danijela oštro o odnosima nakon showa: 'Toni je propao, ako se on i Stankica pomire, to će biti marketinški trik'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
10.05.2022.
u 14:31
Danijela je nakon emisije odlučila progovoriti o Toniju i Stankici, ali i o tome je li ostala u dobrim odnosima s Gospodinom Savršenim
Pogledaj originalni članak

U showu ''Gospodin Savršeni'' Antonija Blaće pozvala je Tonija Šćulca i sve djevojke kako bi s vremenskim odmakom pretresli cijelu treću sezonu. U toj emisiji sudjelovala je i Danijela, jedna od kandidatkinja, koja nije imala lipe riječi za Tonija. 

Danijela je nakon emisije odlučila progovoriti o Toniju i Stankici, ali i o tome je li ostala u dobrim odnosima s Gospodinom Savršenim. 

– Što se tiče Stankice i Tonija, jasno sam rekla što mislim i tako je do kraja i bilo. Ako i bude to navodno pomirenje, to je samo još jedan marketinški trik za privlačenje pažnje – rekla je za RTL.  Dodala je i da ju je privuklo to što je Toni inteligentan, kulturan i lijepo građen. Ipak komentira: – Kasnije je propao pa je i ta opcija otpala – kazala je. 
Naglasila je i da se ne čuju. 

– Ne, nema ni razloga, čak ga nisam ni na Instagramu zapratila – zaključila je. 

Podsjetimo, na kraju showa ''Gospodin Savršeni'' Antonija Blaće pozvala je Tonija Šćulca i sve djevojke kako bi s vremenskim odmakom pretresli cijelu treću sezonu i odgovorili na goruće pitanje – jesu li Toni i Stankica zajedno. U posljednjoj epizodi treće sezone popularnog showa 'Gospodin Savršeni' voditeljica Antonija Blaće otvorila je neke stare rane, izvukla emocije i dobila odgovore na dosad neizrečena pitanja. Iako su mnoge djevojke dobile priliku da prezentiraju svoju stranu priče i viđenje showa, najviše pažnje privukle su polufinalistice i finalistice – Amra, Danijela, Karolina i Stankica, koje su s Tonijem proživjele najintenzivnije trenutke. 

– Ne vidim emocije, Stankica je kao golub na izdisaju. Toni je veće emocije imao prema Amri ili Karolini. Dobra gluma, dobra taktika, je li to za marketing, vidjet ćemo – rekla je tada Danijela. 

VIDEO Mia prije večerašnjeg nastupa: 'Bit ću energična i dati sve od sebe, drugo me ne zanima'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JM
Jmjm
03:47 11.05.2022.

Samo djeli zute ,sigurno te dira istina.Dobar tatica

JM
Jmjm
03:45 11.05.2022.

Sve plastike iz uvoza,a za mladica skolovanog i samostalnog prodaju mu iz uvoza pored tako lijepih i ,,obicnih cura,,ali su valjda prepametne da se naslikavaju po tvu

VA
valides
15:42 10.05.2022.

D..... je najveća kata....fa od "žene". Nakon nje je ona "tiktokerica" koju slijede mutave ovce.