nove fotografije sa seta

'Volio bih da može vidjeti što smo napravili'

Foto: Facebook
vin diesel
Foto: Facebook
vin diesel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Vin Diesel
Foto: Facebook
vin diesel
Foto: Facebook/VinDiesel
Vin Diesel
Foto: LuMar Jr/Press Association/PIXSELL
paul walker
Foto: Instagram
Paul Walker
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
paul walker
24.09.2014.
u 18:15
Vin Diesel objavio je nove fotografije sa snimanja sedmog nastavka "Brzih i žestokih" u emotivnoj objavi posvećenoj tragično preminulom Paulu Walkeru
Pogledaj originalni članak

Otkako je Paul Walker poginuo u studenom prošle godine, njegov bliski prijatelj i kolega Vin Diesel na svom je Facebooku objavio čitav niz fotografija kojima mu je odao počast.

Diesel je tradiciju nastavio i najnovijom objavom. Na svom je Facebooku objavio dvije fotografije iz najnovijeg, sedmog nastavka "Brzih i žestokih" koji će u kina doći iduće godine.

Diesel je također otkrio kako je Universal Pictures ekipi filma pokazao i prvi foršpan, za kojeg kaže kako je "nevjerojatan".

– Moram dodati da je prikazivanje foršpana bilo emotivno i slatko-gorko iskustvo. Napravili smo sve da Pabla učinimo ponosnim, ali doista bih volio da može vidjeti što smo napravili i koliko smo daleko stigli – napisao je Diesel ispod fotografija.

 

 

"Brzi i žestoki 7" u kina stiže 7. travnja 2015. godine, a u njemu se vraća provjerena ekipa - Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jason Statham, Jordana Brewster i Tyrese Gibson. Također, dvojica Walkerovih braće uskočila su u neke scene umjesto Paula, koji zbog prerane tragične smrti nije stigao dovršiti film.

>>Kćer Paula Walkera objavila ovu fotografiju na tatin rođendan i dirnula mnoge

>>Vin Diesel: Paul Walker ostat će s nama zauvijek

 
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.