veselo društvo

Dino Rađa proslavio je 55. rođendan: Supruga Viktorija objavila detalje sa zabave, pogledajte tko je sve došao

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše stigli prvi uzvanici
24.04.2022.
u 19:05
Na proslavi su bili njihovi bliski prijatelji, a među uzvanicima su se našli Marijana Batinić i suprug, bivši rukometaš Matej Pašalić. Na rođendan su stigli Tarik i Lejla Filipović, ali i plesač Marko Mrkić s kojim se bračni par zbližio na snimanju showa 'Ples sa zvijezdama'.
Pogledaj originalni članak

Bivša pjevačica i kraljica ljepote Viktorija Rađa (44) na društvenim je mrežama objavila detalje s proslave 55. rođendana njenog supruga Dine Rađe.

Foto: Instagram

Na proslavi su bili njihovi bliski prijatelji, a među uzvanicima su se našli Marijana Batinić i suprug, bivši rukometaš Matej Pašalić. 

Foto: Instagram

Na rođendan su stigli Tarik i Lejla Filipović, ali i plesač Marko Mrkić s kojim se bračni par zbližio na snimanju showa 'Ples sa zvijezdama'.

Foto: Instagram

S tatom je rođendan slavio i 24-godišnji sin Duje, kojeg je Dino dobio u braku s bivšom suprugom Željanom.

Foto: Instagram

Viktorija je isto tako objavila i rođendansku čestitku suprugu na Instagramu, te poručila: 'Sretan ti rođendan, živote moj'. 

Inače, Viktorija i Dino u kolovozu ove godine proslavit će 21. godišnjicu braka. Njihova obitelj nedavno se povećala i za jednog četveronožnog ljubimca, psa dobermana, kojim se Viktorija odmah pohvalila na Instagramu. Na fotografiji se vidio i dio prostranog dnevnog boravka koji je uređen u elegantnim sivim i crno bijelim tonovima.

Podsjetimo, prije otprilike tri godine preselili su se iz Splita u Zagreb, a u kolovozu ove godine će proslaviti 21. godišnjicu braka. Viktorija i Dino u braku su dobili dva sina, Roka i Niku.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BI
billynik
19:59 24.04.2022.

Zašto bi nekoga trebalo zanimati da je netko tko je igrao košarku prije 30 godina proslavio rođendan, ili to objavljujete samo za lijevo nastrojene i jugo nostalgičare?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:21 24.04.2022.

Sa svojom majicom na kojoj je pisalo "Pizzdarija" na hrvatski praznik je rekao sve sto misli o ovoj zemlji i braniteljima koji su ginuli za nas. Bas toliko i ja njega cijenim koliko on nas i ovu zemlju postuje.

MT
mačak tom
21:35 24.04.2022.

Rađa je postao ljubimac medija 2013 godine kada je agresivno napao Referendum o braku. Rađa i mediji na jednoj strani, narod na drugoj.