potpuno je shrvana

Potresena Fani Stipković objavila tužnu vijest: 'Ne mogu opisati bol koju osjećam bez tebe. Ti si dio mene zauvijek'

Foto: Instagram
1/13
24.04.2022.
u 12:21

Posvetila joj je emotivnu objavu u kojoj je napisala da ne može opisati bol koju osjeća bez nje. Kako je kujica imala gotovo 16 godina, bila je uz Fani jako dugo i nje čudno da je novinarka potresena.

Poznata televizijska novinarka Fani Stipković (39) na Instagramu je objavila kako je uginuo njen psić. Riječ je o kujici po imenu Sauri, a Stipović je zbog ovog gubitka jako tužna. Posvetila joj je emotivnu objavu u kojoj je napisala da ne može opisati bol koju osjeća bez nje. Kako je kujica imala gotovo 16 godina, bila je uz Fani jako dugo i nije čudno da je novinarka potresena.  

 

"Sauri, 17.08.2006. - 22.04.2022.

Hvala ti, ljubavi malena na svakom trenutku koji si mi poklonila. Ne mogu opisati riječima sve što smo prošle nas dvije, to znamo samo ti i ja, kao što ne mogu opisati bol koju osjećam bez tebe. Ti si dio mene zauvijek. Koračale smo zajedno kroz sve. Bila si Moje svjetlo u svakom danu, moje veselje u svakoj tuzi, moj oslonac u svakom izazovu. Bez tebe nikada ne bih izdržala ostanak u Madridu, ali u tebi, mojoj najboljoj prijateljici, bebi, obitelji, društvu, imala sam sve i kad nisam imala ništa. Ne znam čime sam zaslužila jednu curicu toliko savršenu, ali znam da sam vječno zahvalna na svakom trenutku koji si mi poklonila. Hvala ti što si me uvijek čuvala i što si zauvijek moja sjena. Volim te beskrajno i van svake dimenzije", stoji u objavi uz fotografiju koju je Stipković objavila. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar lav_alex
lav_alex
13:07 24.04.2022.

Volim životinje ali ove objave su mi ... bljak.

JM
Jmjm
13:06 24.04.2022.

Pomislio sam jadan ja da je umrla mama ili tataa a kad ono krepao dujac.

TT
tik tak
13:36 24.04.2022.

Strašno ja već pomislio ne daj Bože da se radi o djetetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije