Uskoro

Dječji festival u Cinestaru od 10. do 13. listopada uz mnoštvo filmova, zabave i iznenađenja!

Dječji festival u Cinestaru
Dječji festival u Cinestaru
Dječji festival u Cinestaru
Dječji festival u Cinestaru
Dječji festival u Cinestaru
Dječji festival u Cinestaru
07.10.2024.
u 16:09
Uskoro počinje jedinstveni Dječji festival (powered by Životinjsko carstvo) u svim CineStar kinima! Međunarodni tjedan djeteta povod je da CineStar na prvo mjesto stavi svoje male posjetitelje i obitelji jer je kino odlično mjesto za obiteljsku zabavu. Očekuju vas povoljne cijene ulaznica, čarolija velikog platna, brojne radionice i pokloni iznenađenja.
Pogledaj originalni članak

Dani za škole i vrtiće su 10. i 11. listopada kada nastavnici mogu povesti djecu u kino po posebnoj grupnoj cijeni već od 3 €, a za vikend slijede dani za obitelj s ulaznicom već od 4 € od 11:00 do 16:59 sati.

Dječji festival (powered by Životinjsko carstvo) odličan je spoj djeci prilagođenog filmskog programa po atraktivnim cijenama, kreativnosti, zabave i druženja, a oni najsretniji osvojit će poklone partnera Dječjeg festivala: Životinjsko carstvo, Lino, bravo! KIDS i Cekin KIDS.

Posebno će biti zanimljivo u subotu i nedjelju u CineStaru u Z Centru gdje vas od 11:00 do 17:00 sati čekaju kreativne i zabavne radionice, maskote i brojna iznenađenja za djecu. A veliko otvorenje obiteljskih dana festivala započinje u subotu, u 10:00 sati povorkom maskota koje će se okupiti ispred kina te obići cijeli Z Centar! Pozivamo djecu da u subotu u 10:00 sati dođu maskirani u svoje omiljene filmske junake te se pridruže veselom društvu.

Dječji festival u Cinestaru

Od filmova najavljujemo “Male šape na velikom putovanju”, zabavan obiteljski film koji će vas podsjetiti da je prijateljstvo ne samo najveća nagrada u životu, već i najuzbudljivija avantura! Gracie i Pedro su obiteljski ljubimci koji nemaju ništa zajedničko, ali pronalaze ono što ih veže - obitelj.

„Transformers: Početak“ postoji u sinkroniziranoj, ali i titlanoj verziji. Riječ je o neispričanoj priči o porijeklu Optimus Primea i Megatrona, koji su poznati kao zakleti neprijatelji, ali koji su nekoć bili prijatelji povezani poput braće te su zauvijek promijenili sudbinu Cybertrona. Tu je i film „200% Vuk“ – to je nastavak sinkroniziranog animiranog filma “100% Vuk”, u kojem je junak, Freddy, morao prihvatiti šokantno otkriće da nije predodređen biti moćni vukodlak poput cijele svoje obitelji, već maleni ružičasti pudl.

Dječji festival u Cinestaru

„Panda u Africi“ priča je o pandinom najboljem prijatelju, zmaju, koji je otet i odveden u Afriku. Panda ga bez razmišljanja slijedi. Nakon opasnog prelaska oceana stiže na daleki kontinent, potpuno nepoznat pandama te mora spasiti svog prijatelja.

Ne propustite pogodnosti koje vam donosi Dječji festival u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Splitu, Vukovaru, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Dubrovniku, a ako ste u mogućnosti pridružite se i zabavnim radionicama u CineStaru u Z Centru.

Više o programu saznajte ovdje.

Dječji festival u Cinestaru

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr