srpska manekenka

Djevojka muškarca ubijenog na Zrću objavila emotivnu poruku: 'Nikada te neću zaboraviti'

Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.08.2022.
u 11:27
Srpska misica i manekenka Dragana Banić objavila je emotivnu poruku napisanu na crnoj pozadini kojoj je dodala emotikon slomljenog srca.
Pogledaj originalni članak

Djevojka Gorana Vlaovića koji je prije nekoliko dana ubijen na Zrću, srpska misica i manekenka Dragana Banić na svojem je Instagram Storyju uputila emotivnu poruku. Dragana je objavila poruku napisanu na crnoj pozadini kojoj je dodala emotikon slomljenog srca.

- Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmiješ, da me poljubiš. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboraviti, volim te.. - napisala je srpska misica, a prenio Blic.

Inače, Banić je s dečkom i prijateljima ljetovala na Pagu, a njezin dečko upucan je iz vatrenog oružja ispred jednog kluba. Banić je u tom trenutku bila s njim, a s njim je ušla i u kola hitne pomoći gdje je Vlaović preminuo na putu do bolnice. 

- Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno mi je - rekla je za srpske medije  Dragana, koja je s ubijenim Goranom bila u vezi dvije i pol godine. 

- Sve je istina. Jako sam loše, nije mi dobro, loše sam, molim vas za razumijevanje - dodala je u suzama bivša srpska misica koja je od šoka jedva govorila. 

Dodajmo da iako se Draganino ime u hrvatskim medijima počelo pojavljivati tek sada u susjednoj Srbiji ona uživa u popularnosti koju je stekla, između ostalog, i zbog ljubavi s brojnim poznatim nogometašima, ali i zbog sudjelovanja u reality showu 'Parovi'.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

WU
wushusenior
13:08 28.08.2022.

Nikada ga neće zaboraviti ... do prvog koji joj može platiti par dana u Dubaiju ili neku plastičnu operaciju.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
11:49 28.08.2022.

Ma ni druge nisi zaboravila

Avatar mikioni
mikioni
13:26 28.08.2022.

hahaha