veselo i šareno

Domaća glumica pokazala proslavu kćerkinog prvog rođendana: 'Dogodine ću se pokušati pobrinuti da bude manje hektike'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.08.2022.
u 22:20
Lana Gojak Bajt podijelila je više fotografija malene Pine na njezin veliki dan, a pokazala je i dvije torte pune voća.
Pogledaj originalni članak

Glumica Lana Gojak Bajt (37), koju mnogi pamte po ulozi u seriji 'Ne daj se, Nina' (hrvatskoj inačici popularne serije Ružna Betty), prvog dana mjeseca kolovoza prošle godine na svijet je donijela svoje prvo dijete, djevojčicu Pinu.

Sada je pratiteljima na Instagramu pokazala kako je obitelj proslavila sretni prvi rođendan. 

Foto: Instagram

- Veliki prvi propisno proslavljen uz drage nam prijatelje, velike i male. Pina je guštala i partijala kako i priliči jednoj šarmantnoj Lavici. Srca su nam puna. Dogodine ću se pokušati pobrinuti da bude nešto manje hektike i barem jedna obiteljska fotografija - napisala je Lana uz fotografije majke i kćeri, i dvije šarene torte pune voća. 

Foto: Instagram

"Sve najbolje ljepotici", "Sretan rođendan", "Sretan veliki prvi", "Presretan vam", "Sve najljepše", poželjeli su pratitelji glumice malenoj Pini.

Podsjetimo, Lana je prošle godine opisala zašto je morala biti hospitalizirana nakon poroda duže nego što je predviđeno i kako je protekao porod. Naime,  Lana je otkrila da je s djevojčicom bila u bolnici jer im je objema CRP (indikator upale) bio jako visok. 

Otkrila je i kako je sam porod prošao potpuno drugačije nego što je planirala.

- Moja ideja je bila biti što duže u kući uz muža, u oksitocinskoj atmosferi, šetati, tražiti odgovarajuće pozicije, opuštati se, izdržavati do trenutka kada procijenimo da je vrijeme za rodilište. Realnost je bila duga noć, ja vezana na CTG, bez neke mogućnosti kretanja, konstantna vriska žena u porođajnim mukama, ali bio je vaginalni porod kao što sam željela - napisala je Gojak Bajt na Instagramu. 

- Došla sam oko 5 popodne s laganim trudovima, rodila prije 10 ujutro. Cijelu noć sam slušala meditacije, disala, čak sam čitala i knjigu, a onda kad se zahuktalo sam lupila glavom o zid od bolova i tražila epiduralnu - priznala je glumica. 

Glumica je djevojčicu rodila u zagrebačkoj bolnici "Sveti Duh", a iako je suprug trebao biti uz nju na porođaju zbog Laninog povišenog CRP-a i testa na koronu koji nije bio gotov Lana je na porodu bila bez pratnje. 

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.