imao je 152 kilograma

Prije dvije godine pobijedio je u 'Životu na vagi' i skinuo 84 kg. Danas više ne izgleda ovako, a otkrio je i neke novosti

Foto: RTL
1/7
03.08.2022.
u 15:30

Bubi, pravim imenom Matek Petrović je rekao kako mu se život nije puno promijenio nakon showa, ali da je postao suprug i otac, te da je u životnu rutinu dodao i koji trening više.

Ni dvije godine nakon finalnog vaganja kandidata showa Život na vagi, pobjednik Matej Petrović (28) nije zaboravio koliko mu je taj show puno značio. Naime, u njega je ušao sa 152 kilograma, a izašao s 84,1 kilogram.

Sada je za RTL.hr progovorio o svom životu nakon showa. 

- Od mog sudjelovanja u showu prošle su dvije godine, a iako ste vjerojatno očekivali drugi odgovor život mi se nije puno promijenio - i dalje sam ostao Bubi kakav sam i bio. Društven, uporan i prije svega dosljedan -  rekao je i nastavio: - Postao sam suprug i otac prekrasnog sina te sam se vratio u uobičajenu životnu rutinu osim što sam, za razliku od prije, dodao i koji trening više. 

Podsjetimo, osim fizičkog izgleda, show mu je promijenio i ljubavni život. Naime, od samoga početka šuškalo se kako se Matej, zvan Bubi, zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do prošlog Božića kada je objavio prvu zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu.

Sretni par vjenčao se prošle godine u kolovozu, a postali su i roditelji. 

Glavna motivacija za ulazak u show bila mu je strah za budućnost, a prvenstveno ga je brinulo vlastito zdravlje. Matej je 10 godina bio rukometni golman, ali se zbog pretjerane tjelesne težine prestao baviti omiljenim sportom.

Iz rodnog Đurđevca se zbog posla preselio u Njemačku gdje je i nagomilao kilograme, prvenstveno zbog depresije i nostalgije koju je osjećao zbog preseljenja u inozemstvo.

- Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bi se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem život - rekao je prije ulaska u show, a naglasio je i kako bi jednoga dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Komentara 1

LA
lajh1985
15:58 03.08.2022.

On krivi odlazak u inozemstvo zbog vracanja kg...I ja sam vani pa se svaki dan ako nista bavim dizanjem utega. Ako si lijeno go.no si lijeno go.no i naci ces svaki izgovor zasto si lijen i neda ti se iz kuce van. Uglavnom je to da te posao koji delas 5 dana tjedno izmori makar si doma non stop na kompu:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije