‘Di si da se volimo’

Domenica predstavila novu pjesmu, u spotu angažirala partnera Alana i oduševila obožavatelje: 'Najljepši ste'

Foto: Instagram
Foto: Luka Sepčić
Foto: Luka Sepčić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: instagram
05.05.2022.
u 15:40
Pjesmu prepoznatljivog zvuka upotpunila je i veselim video spotom u kojem je angažirala i Alana Walmea, svog plesnog partnera iz showa 'Ples sa zvijezdama'.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Domenica Žuvela (29) danas je nakon dugog iščekivanja konačno objavila svoj novi singl ‘Di si da se volimo’. Pjesmu prepoznatljivog zvuka upotpunila je i veselim video spotom u kojem je angažirala i Alana Walmea, svog plesnog partnera iz showa 'Ples sa zvijezdama'. 

- Nova pjesma ‘Di si da se volimo’ napokon je vani! ✨ Nadam se da će vam prenijeti veliku količinu pozitive s kojom smo je i radili!
Javljajte mi dojmove! 💖 Vaša Domenica - napisala je pjevačica uz nekoliko kadrova iz novog spota koji su, kako se čini, već na prvu oduševili publiku. 

"Preslatki ste", "Najljepši", "Pjesma je top", "Naravno da je pozitiva prenesena kao i uvijek kod vas", samo su neki od komentara ispod objave na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Inače, Domenica je nedavno dospjela u fokus javnosti i zbog koncerta koji je zakazala u zagrebačkoj Areni 2030. godine, na njezin 38. rođendan. Za InMagazin objasnila je iz kojeg razloga je najavila koncert osam godina unaprijed. - Nekako sam uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost. Ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje, nešto svjetlije i pozitivnije - kazala je Domenica. Pjevačica je istaknula da će na tom koncertu sigurno pjevati i neke pjesme koje još nisu ni napisane. – Svakako imamo posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti – rekla je.

Domenica kaže da zna da je trenutno na dobrom putu s karijerom, a koncert koji planira održati joj je misao vodilja s kojom nastavlja stvarati nove pjesme i albume. Podsjetimo, Domenica je za svoj album prvijenac 'Ćiribu ćiriba' dobila Porina za najbolji album zabavne glazbe, a svojim pjesmama osvojila je srca publike. Neke od pjesama koja publika rado pjevuši su: 'Vidi se iz Aviona', 'Ljubavna limunada', 'Nema te svit' i mnoge druge. 

VIDEO Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.