uživa u majčinstvu

Slovenska manekenka koju povezuju s Vrsaljkom objavila fotografiju s kćeri u naručju

Kaja Vidmar
Foto: Instagram
1/11
05.05.2022.
u 13:57

Kaja Vidmar je snimila fotografiju  u ogledalu u opuštenom kućnom izdanju, a kćer je držala u naručju u takozvanoj klokanici. Uz fotografiju je stavila emotikon srca.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar koju povezuju s nogometašem Šimom Vrsaljkom objavila je na svom Instagram profilu novu fotografiju sa svojom novorođenom kćerki.  Kaja je snimila fotografiju  u ogledalu u opuštenom kućnom izdanju, a kćer je držala u naručju u takozvanoj klokanici. Uz fotografiju je stavila emotikon smeđeg srca.

Foto: Instagram screenshot
Inače, nedavno je objavila fotografiju bebe dok je ležala na krevetu. „Mamino“, napisala je pored. Manekenka ne skriva koliko uživa u majčinstvu, a jednako je pokazivala i koliko je uživala u trudnoći.

Podsjetimo, našeg nogometaša i slovensku manekenku mediji su počeli povezivati krajem veljače, a navodno su se upoznali u Madridu gdje Kaja živi nekoliko godina, a Šime igra za nogometni klub Atletico Madrid. Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Kaja je sudjelovala u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a bila je i na naslovnici Cosma te se fotografirala gola na konju za Playboy. Na Instagramu je prati više od 39 tisuća ljudi, a nedavno je dala intervju za 24ur.com u kojem je pričala o tome kako će roditi djevojčicu, a govorila je i o svom partneru, no nije mu otkrila ime. 

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu - ispričala je Kaja. 

VIDEO Najbizarniji trenutci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
14:23 05.05.2022.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar koju povezuju s nogometašem Šimom Vrsaljkom objavila je na svom Instagram profilu novu fotografiju sa svojom novorođenom kćerki i nježno plemensko domoljubno pokazala da je za druženje sa balkancom i trošenje njegovih peneza spremna.

PR
prajdali100
15:43 05.05.2022.

Duboko zamišljen pogled.Vjerojatno razmišlja što je Hegel mislio kad je rekao" " Minervina sova polijeće u sumrak".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije