''Morska sirena''

Domenica se vratila na društvene mreže u velikom stilu, u zelenom bikiniju oduševila pratitelje

Foto: Promo
Foto: Bojan Zibar
Promocija albuma Domenice Žuvele
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Domenica u klubu Mint predstavila album “Ćiribu ćiriba”
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Instagram
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Instagram
Foto: PROMO
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.08.2022.
u 21:00
Uzela sam mali odmor od društvenih mreža, ali evo me nazad, nadam se da ste mi vi dobro. Živjeli- napisala je Domenica uz snimku koja je nastala na bazenu. Pjevačica s čašom vina u ruci veselo plivala u bazenu odjevena u zeleni bikini i pokazala kako uistinu uživa u godišnjem odmoru.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Domenica Žuvela (29) oglasila se na svom Instagram profilu nakon kratke pauze te otkrila da joj je trebao kratki predah od druževnih mrežama, a njezinu novu objavu pratitelji su dočekali s oduševljenjem.

-Uzela sam mali odmor od društvenih mreža, ali evo me nazad, nadam se da ste mi vi dobro. Živjeli- napisala je Domenica uz snimku koja je nastala na bazenu. Pjevačica s čašom vina u ruci veselo plivala u bazenu odjevena u zeleni bikini i pokazala kako uistinu uživa u godišnjem odmoru.

''Vratila si se sa stilom'', ''Dobro smo svi'', ''Super'', ''Bajna'', ''Morska sirena'', ''Uživaj'', ''Ljubomoran sam'', pisali su pratitelji.
Domenica je prije pauze od društvenih mreža objavila je fotografiju i pokazala kako uživa na rodnoj Korčuli. Pozirala na stepenicama, izlazeći iz mora u dvodijelnom, ružičasto- plavom bikiniji koji je istaknuo njezinu vitku figuru, a otkrila je da joj društvo pravi njezina ljubimica, pudla Zara od koje se ne odvaja.

Podsjetimo, Domenica je dugi niz godina pjevala prateće vokale, a nakon toga se odvažila i na samostalnu karijeru. Pjesmama "Vidi se iz aviona", "Baš, baš", "Nema te svit" i drugima osvojila je publiku, a odvažna pjevačica najavila je i koncert za 2030. godinu u Areni Zagreb.

- Naravno da je to u početku bio samo nekakav moj san, ali se toliko stvari poklopilo dok sam ja pričala o tome i toliko je sve zvučalo stvarno da sam još prošle godine zapravo rezervirala Arenu. I sad smo u proljeće odlučili napraviti plakate jer zašto ne? Zašto ne bih napravila nešto što nitko nikad nije napravio, ni kod nas ni u svijetu, niti je nekome to palo na pamet? - objasnila je Domenica kako to da je koncert najavila osam godina unaprijed.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

NAKON 35 GODINA

Mile Kekin prvi put opširno o raspadu Hladnog piva: 'Ne vidim zašto bi završili po sudovima niti oko čega'

- Neko duže vrijeme nećemo nastupati zajedno. Govorimo o godinama. A kad i ako nas opet bude volja, stati ćemo opet zajedno na binu. Možete to nazvati i raspad ili duža pauza i stanka, kako god, fakt je da nećemo više zajedno nastupati do neodređene točke u budućnosti. Grupa System of a Down to zove "hiatus". Pa evo, idemo i mi na jedan hiatus malo jači - rekao je Kekin

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.