u Vinogradskoj bolnici

Doris Pinčić Guberović rodila svoje treće dijete samo dan nakon 35. rođendana

Foto: Ivana Planinić Ćurić
Doris Pinčić i Davor Guberović
Foto: Bojan Zibar
Premijera predstave 'Čudo'
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
05.09.2023.
u 12:07
Doris je u braku s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca Davorom Guberovićem od studenoga, a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju prošle godine na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom
Pogledaj originalni članak

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović rodila je svoje treće dijete, a prvo u braku s drugim suprugom Davorom Guberovićem (46). Doris je rodila u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan, javlja Gloria.

Krajem srpnja iz emisije "Dobro jutro, Hrvatska", u kojoj je angažirana od 2020. godine, nakratko su se oprostili od voditeljice.

"U današnjoj smo se emisiji nakratko oprostili od naše Doris Pinčić, pred kojom je najljepši posao na svijetu - dolazak djeteta. Želimo im puno sreće", napisali su na Facebooku emisije 29. srpnja. 

Doris je svoju trudnoću potvrdila za Gloriju.

– Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće – rekla je Doris početkom godine.

Podsjetimo, Doris je u braku s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca Davorom Guberovićem od studenoga,  a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju prošle godine na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom.

O njihovoj vezi prvi put pisalo se u ožujku prošle godine kada su se zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju snimljenu tijekom njihova uspona. 

"Kao i obično, najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi. A uvijek može... Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s Green Planet Travelom.. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo", napisala je na Instagramu kako se rodila ideja za ovu avanturu. 

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije tri godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice. Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:40 05.09.2023.

Sad može natrag na posao da je ne zamijeni neka mlađa i s manje/bez djece

DU
Deleted user
13:42 05.09.2023.

Sad godinu dana mir, iskače iz svake paštete. Iako vjerujem da će poletjeti brzo na posao, ipak se bez nje svijet ne okreće i tv program ne emitira, haha.

DU
Deleted user
12:38 05.09.2023.

U 13 sati izvanredne vijesti. Druge žene ne rađaju. Rode nose djecu.