javio se i dino jelusić

Dvornik pokazala novu promjenu izgleda, komentari ne staju: 'Tko je ovo i što si napravila Elli?'

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Ella Dvornik u haljini s velikim prorezom zaintrigirala maštu prisutnih
Foto: Instagram
Ella Dvornik
15.09.2022.
u 21:23
Mnogi su oduševljeni ovom promjenom, te su joj u komentarima pisali kako odlično izgleda. Među prvima joj se javila mama Danijela: Ma ta ti je pogođena i nemoj opet mijenjat.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) na Instagramu je pokazala da je ponovno promijenila boju kose. Ella je donedavno imala dugu platinasto plavu boju, a sada malo tamniju i kraću frizuru.  Mnogi su oduševljeni ovom promjenom, te su joj u komentarima pisali kako odlično izgleda. 

Među prvima joj se javila mama Danijela: ''Ma ta ti je pogođena i nemoj opet mijenjat''. Fotku je komentirao i Dino Jelusić koji joj je napisao kratko ''Vrh'', a isti komentar je ostavila influencerica Jelena Perić.

''Tko je ovo i što si napravila Elli'' napisao je umjetnik i poznati hrvatski muralist Lonac.

Podsjetimo, Dvornik je nedavno pratitelje na Instagramu videom u kojem je objasnila kako smiruje svoje kćeri Balie i Lumi.

- Rekla sam svojoj djeci da zadnja koja izađe iz kreveta dobije poklon koji god želi… Već je 17 sati, roditeljstvo level 9000 - stoji u videu na kojem Ella smireno pije pivo. 

- Nemojte se sad baš isprovocirati, ovo je šala. Ali je dobra ideja, napisala je u opisu videa koji je u manje od 12 sati dobio skoro 10 tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare. - Gdje si bila s idejama kad su mi klinci ustajali u 6 ujutro - napisala joj je Nives Celzijus, a Ella je odgovorila kako tada još bije rodila.

- Ja sam smislila navečer, tko prije zaspi, taj je pobjednik, objasnila je svoju tehniku jedna pratiteljica.  Ella se i nedavno šalila sa svojim odgojem kćeri, pa je objavila video u kojem je pokazala kako jede sladoled u podrumu kuće. - Jesam li ja svom djetetu dala slušalice da gleda tablet, tako da ne čuje kako ja otvaram sladoled? Jesam - kazala je Ella i pokazala u videu Balie kako na kauču gleda tablet i ima slušalice na ušima.  - Je li mi krivo što sam se sakrila u podrum i jela ga poskrivećki? Malo - dodala je influencerica i naglasila da joj je sladoled bio ukusan.  - Poruka dana: 'Ne vjeruj nikome i vlastita mater bi te izdala - našalila se influencerica. 

Inače, Ella je u intervjuu za Večernji list progovorila o tome kako je odlučila smanjiti objave koje uključuju njenu djecu.  - Pokušavam sad što manje dijeliti takve stvari jer ljudi znaju i djecu vrijeđati u komentarima, a to iskreno ne želim vidjeti ni gledati. Tu i tamo stavim neku fotkicu ili smiješni story, ali pokušavam u zadnje vrijeme da moj Instagram bude moj Instagram - kazala je. 

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa potpuno potreseni zbog ove informacije 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
Pukovnik
22:43 15.09.2022.

Takvi bi govno pojeli samo da dospiju u medije.

TR
tratincica68
22:03 15.09.2022.

Opet ova.