RUBEN VAN GUCHT

FOTO Suprug Blanke Vlašić podijelio zajednički trenutak sa sinčićem, a svi su istaknuli jednu sličnost

Foto: Instagram
1/14
19.09.2024.
u 21:30

Novinar i atletičarka izveli su svog jednogodišnjeg sinčića Monda u vožnju biciklom. Prizor je završio na društvenim mrežama, a pratitelji su odmah primijetili jednu zajedničku karakteristiku oca i sina.

Belgijski novinar i komentator Ruben Van Gucht, domaćoj javnosti poznat i kao suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, s vremena na vrijeme na društvenim mrežama podijeli obiteljske trenutke sa svojim i Blankinim jednogodišnjim sinčićem Mondom. U posljednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram pohvalio se novim važnim korakom u mladom životu sina.

Točnije, riječ je o vožnji biciklom. Na fotografiji vidimo Monda kako u bijelom Mickey Mouse kompletiću sjedi na minijaturnom vozilu dok mu otac pridržava volan. - Na Mondo-dužnosti - napisao je ponosni otac u opisu objave, priložio emotikon srca i označio Blanku koja je uslikala ovaj dirljiv prizor. Objava je u nešto više od 24 sata prikupila preko tri tisuće oznaka 'Sviđa mi se', a možete je pogledati na poveznici ispod.

Pratitelji su u komentarima ostavljali brojne komplimente, a najviše je onih koji su primijetili sličnost u frizurama oca i sina. Naime, obojica imaju gustu plavu kosu. - "Plavušan kao i njegov otac", "Već je narastao i ima predivnu plavu kosu", "Izgleda lijepo kao i njegov otac, uživajte u zajedničkim praznicima", "Napravite ga vozačem. Takvih nedostaje u sportskoj Hrvatskoj" - neki su od komentara. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, ranije ove godine Van Gucht je pratitelje obavijestio da je sa sinom otvorio sezonu kupanja. Naime, Ruben je na svom Instagramu objavio fotku sa splitske plaže Firule na kojoj je pokazao kako sa sinom Mondom ulazi u more. "Zauvijek", napisao je uz fotku na kojoj drži sinčića za ruku te napisao da ih je fotkala Blanka, a prizor je raznježio fanove.

Dodajmo i da naša proslavljena atletičarka često pokazuje obiteljske trenutke. Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog iste godine, točno na svoj 39. rođendan. Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

GALERIJA: Blanka Vlašić podijelila privatne fotke i pokazala da možda ima novu sportsku nadu u obitelji

1/15

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Komentara 2

Avatar LittleTut
LittleTut
23:44 19.09.2024.

Nebitno. Nego, čije su bile noge? Blanka se još pravi grbava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije