na otmjenoj večeri

Ella Dvornik o nezgodnoj situaciji u Londonu: 'Charles je dobio posao od Rusa, a ja ispala prava seljačina'

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.02.2022.
u 17:41
Ovog puta influencerica je s pratiteljima podijelila jednu anegdotu iz Londona u kojem je nekoć živjela i dobro nasmijala svoje pratitelje.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli anegdote iz privatnog života. Ovog puta s pratiteljima je podijelila jednu anegdotu iz Londona u kojem je nekoć živjela i dobro nasmijala svoje pratitelje. 

- Ne znam jeste li gledali Inventing Anna na Netflixu, ali ova scena me podsjetila na jedan moj trenutak - započela je Ella svoju objavu. 

- Doselila sam se u London i Charles me odveo na neki ful bitan sastanak s nekim Rusima. Ulazimo u neki prefensi hotel, ono lusteri od kristala, tepih od andela, sve miriše na ljiljane, svaki stol ima Chanel, perverzija teška i sjedamo za neki separe od baršuna. Dolazi sommelier i uzima narudžbu. Svi naručuju neka rose, bijela vina, ja se odlučim za crno (bilo mi je bed pitat za pivo) i konobar pita hoćemo li nešto uz vino, neki sok ili vodu, i svi naruče neka gazirana pića i ja kao naručim Colu. Dolazi konobar svima otvara boce, svi nešto njuškaju, vrte čaše, mršte se, znate kak to ide… i natoči meni konobar vino. Ja ništa nisam ponjuškala ni promućkala nego ko prava seljačina s Malešnice ulijem Colu zero u čašu, konobar lagano vrisne u sebi, ali sam ga čula. Okrenem se prema svima. Svi me gledaju ko da su duha vidjeli, a ja onako prestrašenim glasom kažem kroz šapat “what? It's bambus.” - prisjetila se Ella pa naposljetku otkrila kako je njezin 'eksperiment' na kraju urodio plodom. 

- Da skratim priču, nakon tog moj alkemijskog eksperimenta svi su za stolom pili bambus nakon tog do rano ujutro. I Charles je dobio posao od Rusa. Sommeliera više vidjeli nismo (vjerovano je išao zvati psihijatra zbog tog što sam napravila) Eto. Pouka dana. Budi seljačina dostojanstveno - kroz smijeh je zaključila Dvornik. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SV
Samo Vinkulja
18:36 13.02.2022.

Ti nisi ispala ti si seljačina kao i mater ti. Seljak je častan mali čovjek ali ti bi kao i mater ti boce po Splitu i okolici skupljala da ti nisi imala legendarnog tatu koji vam je raspuštenicama sve omogućio i vjerojatno se u grobu okreće kad vidi svoje "dame" kako su si bitne. Pljuc. Ajmo admine. Izbrisati komentar i dat žuti.

BU
Budak
18:08 13.02.2022.

Takva ništarija od osobe ispane od narkomana i droce …

NN
nista_ne_znam
18:29 13.02.2022.

Kako ona ima 500k pratitelja...meni je neshvatljivo.