nesreća

Najteži dani Danisa Tanovića, njegov sin (17) teško je ozlijeđen: 'Hvala svima koji su pomogli da preživi kritične trenutke'

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
13.02.2022.
u 13:35

Na njega je Porscheom naletio Benjamin Spahović, koji je poznat po sudjelovanju u srpskom reality showu Parovi.

Proslavljeni bosanskohercegovački redatelj i osvajač Oscara Danis Tanović (52) trenutno proživljava teške trenutke. U nesreći koja se prije dva dana dogodila na Drveniji u Sarajevu teško je stradao njegov 17-godišnji sin Orhan. Na njega je Porscheom naletio Benjamin Spahović, koji je poznat po sudjelovanju u srpskom reality showu Parovi.

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je Tanović na svom Instagramu. 

Bosanski mediji pišu da je Orhan stabilno, no i dalje je pod nadzorom liječnika zbog ozljede glave. Nakon teške prometne nesreće oglasila se i Tanovićeva supruga Maelys de Rudder.

- Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam - napisala je Maelys koja s Tanovićem ima petero djece.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije