IZMISLILA NOVU IGRU

Ella Dvornik objavila video sa suprugom Charlesom i tako stala na kraj glasinama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
15.06.2023.
u 16:00
Nakon medijskih napisa kako je njihov brak u krizi, influencerica je pokazala kako se igra sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie i Lumi
Pogledaj originalni članak

Influencerica i glazbenica Ella Dvornik na Instagramu je objavila obiteljski video te tako još jednom pokazala kako je sve u redu između nje i supruga Charlesa. 

Ella je tako sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti ideju o igri koju je smislila za svoje kćeri Balie i Lumi, a u kojoj sudjeluju i ona i Charles.

"Smislila sam valjda jednu od boljih igara", napisala je Ella uz video koji je objavila.

Hahah, oduvijek govorim da su najkreativniji premoreni roditelji", "Kako dobro", "Kako genijalno", "Zakon", "Ella kraljica", "Ma, svaka čast", "Hahaha, vrh", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, prije dva mjeseca Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.
"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači, govorim, ono, dupla penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle. "I sakrijte svoje muževe", dodala je u priči.

VEZANI ČLANCI 

No, čini se da sve to nije baš istina, jer Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran  demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili. 

- Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega - izjavila je kratko glazbenica i influencerica te dodala: 

- Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news.

Podsjetimo, Alterella je multimedijski projekt stvaran godinu dana, a glavna idejna začetnica projekta te autorica glazbe i teksta svih pjesama na albumu "Teška vremena za sanjare" je naša najuspješnija influencerica Ella Dvornik-Pearce koja svojim radom već godinama pomiče granice kreativnosti i razbija tabue na društvenim mrežama. Sada je na red došao metaverzum u kojem će vladati Alterella, lik koji je osmislila Ella, a koji je posljednjih mjeseci već privukao veliku pažnju na Instagramu. 

VIDEO: Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik' 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

WA
wannabenovinari
17:31 15.06.2023.

Plastično lice, plastičan osmijeh, plastične sise, plastičan život, plastičan članak.

RE
Refkomir
19:02 15.06.2023.

O Bozeeee, neeee, pa zar opet????!!!!!