pijane poruke

Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Instagram
31.07.2023.
u 11:40
Ona i suprug Charles Pearce više se ne prate na društvenim mrežama, a i ljeto provode odvojeno
Pogledaj originalni članak

Ponovno se šuška o problemima u braku najpoznatije hrvatske influencerice Elle Dvornik Pearce (32) i Charlesa Pearcea (45). Na njihovim društvenim mrežama, točnije na Instagramu, vidljivo je kako se bračni par više ne prati, a već dugo nisu objavili ni zajedničke fotografije. 

A i ljeto provode odvojeno, Ella je bila kod majke Danijele Dvornik u njezinoj kući na Braču s kćerima Lumi i Balie, dok je Charles bio u Londonu. A njemu su se sada i pridružile kćeri.

VEZANI ČLANCI

Mediji su se već dosta raspisali o tim šuškanjima, a influencerica se u nedjelju oglasila o porukama koje dobiva na svojim društvenim mrežama. Prvo je objavila fotografiju "Televisa Presenta", a zatim napisala: "Najviše volim probuditi se u nedjelju ujutro, popiti kavu prije teretane i čitati vaše pijane poruke koje mi šaljete u inbox nakon 22 sata kada dobijete hrabrosti. Naravno, najjače poruke su između 2:00 i 04:30. Što mene sve dočeka, to nema nigdje", napisala je Ella u pričama na Instagramu, ali poruke koje je dobila nije pokazala. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, u travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

No, kada je u pitanju barem Alterella, čini se da sve to nije istina, jer Ella nam je u velikom intervjuu za Ekran demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili. 

- Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega - izjavila je kratko glazbenica i influencerica te dodala:  - Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

JO
jocoudriga
13:35 31.07.2023.

Ovo " influencerica" joj dođe kao dipl.ing ili oecce?

Avatar Moodleen
Moodleen
13:29 31.07.2023.

Jel može jedna srijeda u mjescu bez ove? Hvala.

DU
Duupin
12:58 31.07.2023.

Opet Ona